Van rá esély, hogy a zsidó eredetű kereszténység 1000-1500 éves uralma után Európa népei felébredjenek és visszatérjenek a saját isteneikhez és a pogánysághoz?
Szia!
Van egy jó hírem és egy rossz. A jó hírem az, hogy minden ember önző természettel születik, és ha ezt valaki felismeri már megtette az első lépést arra, hogy ezen változtasson. A rossz hírem az, hogy önerőből képtelenek vagyunk a változásra, mert bár látjuk mi lenne a jó és helyes, de a természetünk rabul ad az önzésünknek, így olyanok vagyunk mint egy kaltikába zárt madár.
Nekem az életemben Isten segített abban, hogy megváltozzam. 16 évesen szólított meg, és azóta minden nap segít győzni az önző természetemen. Azóta megházasodtam, született két gyönyörű gyermekem, és boldog kiegyensúlyozott az életem.
Ha érdekel, írj privát e-mailt és szívesen segítek.
Üdv. Péter
SEMMI.
De mondd csak, ennek mi értelme lenne?
Jégszív, te askenázi vagy?
Üdv. Péter
"De mondd csak, ennek mi értelme lenne?"
Hogy visszatérjünk az őseink útjára.
"Talán a hit változott, de a vérünk még mindig összeköt minket, Yggdrasil örök gyökereivel."
Azzal mondjunk minket pont egyáltalán nem. De még az északi népeket is sok ezerszer több vér köti össze keresztény felmenőkkel, akár száz generációra visszamenőleg is.
"Hogy visszatérjünk az őseink útjára."
Hát térjél... Vallásszabadság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!