Tartalmilag van különbség a katolikus és református Újszövetség között?
Figyelt kérdés
Sziasztok én papiron katolikus vagyok, nem tartom a vallást (azt vallom az ÚR-ban hiszek felekezettől függetlenül) de katolikus Bibliát olvasok ill a napi evangéliumot ugye abból olvasom el . Amiért a kérdés ki irása megtörtént. Facebookon indul 1 Biblia tanulmányozós csoport ingyenes, itt a lényeg, nincs pénzem progikra stb, de a Biblia tanulmányozás érdekel. A csoport vezetője a RÚF 2014-es Bibliát jelölte meg,ez lesz tanulmányozva- . Szóval a kérdés , tartalmilag ugyan arról fogok olvasni a RÚF 2014-es református Bibliába is mint a SZIT katolikusba? (azt tudom, hogy néha más a megfogalmazás 1-1 részben, ami mindkét Bibliába ott van pl János evangéliuma. ) kösznöm. (kérem ne menjünk el a református-katolikus hitvitába a topik témája nem ez)dec. 28. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!