Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik nemrég kezdték el olvasni...

Akik nemrég kezdték el olvasni az Újszövetséget, van olyan rész benne, amit nem értetek?

Figyelt kérdés
Olyanok, amiket rögtön megértettetek, vannak?
nov. 3. 13:43
 1/8 A kérdező kommentje:
Amiből sokat tanultatok, van olyan?
nov. 3. 13:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Olyan, ami nagyon tetszik?
nov. 3. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért nem tudok erre válaszolni, mert személy szerint már nagyon régóta olvasom az írásokat, sőt alaposan tanulmányozom.

DE amikor elkezdtem, volt amit értettem, volt amit nem.

nov. 3. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Visszakérdezhetek ?

Miért kezdted el olvasni ?

nov. 4. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:

4

Nagyon kedves, hogy megkérdezted.

Azért, mert volt egy elképzelésem, és azokkal akikkel beszélgettem erről, más megvilágításba helyezték az értelmét Isten akaratának, a Biblia üzenetének, mondani valójának.

Bizonyítani akartam az "igazamat".

nov. 4. 11:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha engem kérdezel, akkor azt tudom mondani, hogy mert meg akartam ismerni Jézus Krisztust, és érdekelt a tanítása. A legjobb dolog, hogy Jézus Krisztus eljött, és megváltotta a világot.
nov. 9. 02:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jó dolgokat ír az Újszövetség, nagyon jó olvasni, és jó Jézus Krisztus szavait követni, nagyon szeretem olvasni.
nov. 9. 03:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem haragszol, de egy kicsit JW tanús fillingje van a miértednek.

Kicsoda Számodra Jézus Krisztus? hallod a hangját és érzed a szeretetét?

Mert én először megtapasztaltam, hogy él a szívemben és utána kezdtem el olvasni az Új Szövetséget.

Az írott Ige megváltoztatta a gondolkodásomat, megtanultam követni a szívemmel Jézust figyelni, követni. Őt imádni a legjobb, amit valaha is átéltem eddig itt a földön. Az Ő Atyja az én Atyám, hazataláltam Hozzájuk....a Menny az otthonom.

nov. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!