Jehova tanuinál tényleg lazítottak egy pár szabályon
nemrég?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, most már a férfiaknál nem kötelező a nyakkendő viselése, és lehet szakálluk is, a nők pedig szoknya helyett hordhatnak nadrágot.
Akik kivannak közösítve már nem tilos beszélni velük.
máj. 26. 12:23
1/10 anonim válasza:
Kit érdekel ez az agymosott szekta?
máj. 26. 12:52
2/10 anonim válasza:
"Úgy hallottam, most már a férfiaknál nem kötelező a nyakkendő viselése"
Lehet rájöttek, hogy a nyakkendő egy pogány hagyományból ered.
máj. 26. 13:09
3/10 anonim válasza:
Rosszul vagy tájékoztatva, ezek a dolgok eddig is megengedettek voltak.
Természetesen az alkalom szabályozza az öltözéket.
máj. 26. 14:02
4/10 A kérdező kommentje:
3-as dehogy voltak megengedettek, én is jártam oda évekkel ezelőtt.
máj. 26. 14:34
5/10 anonim válasza:
Kérdező nagyon tévedsz! Senkit sem ért eddig sem hátrány, ha ÁPOLT szakállas volt. Olyan területeken a világban, ahol pl nem volt túl meleg a klíma, eddig is természetes volt a nadrág a nőknek! Mindig a helyi körülmények szabták meg ezeket a külsőségeket. A gyülekezetben a megjelenés nálunk lényegében most sem változott. Az utcán lehet a lazább, de tiszta és rendezett viselet hordása. Legalábbis így tudom.
máj. 26. 15:14
6/10 anonim válasza:
Tévedés, ez nem lazítás.
Az okot a testvérek elmondják a videóban, sajnos mint mindig, sokan ezt is félreértelmezve adják tovább a köztudatba.
Így terjednek az álhírek.
máj. 26. 15:43
7/10 anonim válasza:
Testvérek.:)
Szektatársak inkább.
máj. 26. 16:31
8/10 anonim válasza:
Szia
Igen.
Ám az utolsó felvetésed nem teljesen helytálló
máj. 26. 17:06
9/10 anonim válasza:
9
Ha elmentek volna sokan, akkor a Tanúk létszáma világméretekben csökkent volna, nem pedig nő.
Ha valahol csökken a szám, nem attól csökkent, mert elmentek, hanem vagy meghaltak, vagy más országba költöztek.
máj. 27. 06:15
10/10 Pupusz válasza:
Igen, most már lehet szakállt viselni és nincs kötelező óraszám a szolgálatban. A szentszellemük meggondolta magát. Megint. Hol ezt mondja, hol azt. Mint a világvége esetében is. Volt már 1914, 1915, 1918, 1920, 1925, 1941, 1975 és 1994. Jehova TOTO. Ennyit a szentszellemükről egyébként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!