Ha Isten elítéli a homoszexualitást,akkor miért úgy teremtette meg a férfiakat hogy a "G pontjuk"(prosztata) pont a fenekükben van?:)
A kábítószerek is rövid távon élvezetet adnak, de nincs rajtuk áldás.
Ezek a kísértések, próba tételek adnak értelmet a szabad akaratnak, és értéket a bizalomnak.
Nézd, megközelítem más oldalról:
Van a nevetés. Én szeretek nevetni mikor jó kedvem van, egy jó viccen stb.
De annyira sosem nevettem mint mikor csiklandoznak, mégis utálom, ha csiklandoznak. Szóval a nevetést ki lehet váltani így is megy úgy is.
Orgazmus: ki lehet váltani általános intim szexualitással, és ki lehet erőszakolni análisan is, sőt, sosem volt akkora orgazmusom és annyi 1-2 perc alatt mikor fuldokoltam biztos haláltudattal... mert ez is tud orgazmust kiváltani... hatalmasat és egymás után többet is- de mégsem kívánom. Hogyha valaki arra következtet, hogy a prosztata azért van ott ahol, mert ezzel a 6uziknak akart kedvezni Isten/evolúció stb, ott inkább önigazolást kereső szándék állhat. Egyébként Isten nem ítéli el őket, megteszik ezt saját maguk.
66:
sima orgazmus: nem prosztatafejés, nem fuldoklós stb. Akinek ezekre van szüksége, ott állhatnak bizonyos dolgok a háttérben: telhetetlenség stb, ez egyfajta szexuális túlsúly következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!