Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Isten elítéli a homoszexual...

Ha Isten elítéli a homoszexualitást,akkor miért úgy teremtette meg a férfiakat hogy a "G pontjuk"(prosztata) pont a fenekükben van?:)

Figyelt kérdés

dec. 7. 15:29
 61/93 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy meg, lehet az is indok, hogy ne fájjon kakilás közben.. 💩
dec. 11. 10:39
 62/93 anonim ***** válasza:
64%

A kábítószerek is rövid távon élvezetet adnak, de nincs rajtuk áldás.

Ezek a kísértések, próba tételek adnak értelmet a szabad akaratnak, és értéket a bizalomnak.

dec. 13. 10:37
 63/93 anonim ***** válasza:
61%
Nekem az urológus már többször megcsiklandozta a prosztatám, de nem éreztem semmit. A makkomon van a G-Pont.
dec. 13. 19:28
 64/93 A kérdező kommentje:
Az orális szex is rövid távon élvezetet ad még is van rajta áldás (házasságon belül)....
dec. 14. 05:58
 65/93 veszettkecske ***** válasza:
38%
Isten így ítéli el a r4tyikat: Mert aki nagyon nem bír magával e-téren, nem elég neki a sima orgazmus, az kénytelen legyen a sz4ros farába turkáltatni további örömökért... hatalmas élmény... tényleg pont ezért lehet ott... a bvzik miatt:D és nem anatómiai okok miatt.
dec. 23. 11:27
 66/93 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt hogy nem elég a sima orgazmus?:))
dec. 23. 14:28
 67/93 A kérdező kommentje:
A házasságon belül is megvan engedve hogy akármilyen úton juthass el az orgazmusig nincsenek tabuk(amíg minden közös beleegyezéssel történik)
dec. 23. 14:30
 68/93 veszettkecske ***** válasza:
73%

Nézd, megközelítem más oldalról:

Van a nevetés. Én szeretek nevetni mikor jó kedvem van, egy jó viccen stb.

De annyira sosem nevettem mint mikor csiklandoznak, mégis utálom, ha csiklandoznak. Szóval a nevetést ki lehet váltani így is megy úgy is.

Orgazmus: ki lehet váltani általános intim szexualitással, és ki lehet erőszakolni análisan is, sőt, sosem volt akkora orgazmusom és annyi 1-2 perc alatt mikor fuldokoltam biztos haláltudattal... mert ez is tud orgazmust kiváltani... hatalmasat és egymás után többet is- de mégsem kívánom. Hogyha valaki arra következtet, hogy a prosztata azért van ott ahol, mert ezzel a 6uziknak akart kedvezni Isten/evolúció stb, ott inkább önigazolást kereső szándék állhat. Egyébként Isten nem ítéli el őket, megteszik ezt saját maguk.

dec. 23. 15:41
 69/93 veszettkecske ***** válasza:
73%

66:

sima orgazmus: nem prosztatafejés, nem fuldoklós stb. Akinek ezekre van szüksége, ott állhatnak bizonyos dolgok a háttérben: telhetetlenség stb, ez egyfajta szexuális túlsúly következménye.

dec. 23. 15:48
 70/93 anonim ***** válasza:
64%
Fuuh, ilyen ostoba, bugyuta kérdést is rég olvastam.. Semmi összefüggés nincs a kettő között. A kérdező ìgy akarja igazolni a homoszexualitását, csakhogy a dolog több sebből is vérzik. A fenék az alapvetően nem bemeneti nyílás, hanem kimeneti. Ugye onnan jön a kaka.. Nem arra van, hogy mindenféle dolgot feldugdossunk magunknak, veszélyes is, sérüléseket okozhat. Az viszont szerintem faluszéli pletyka, hogy pelenkát kell majd hordania, ahhoz öklözés kellene szerintem. Ami a G pontot illeti. Kakálás közben valóban van egy kellemes érzés, megkönnyebbülés, de NAGYON FONTOS körülmény, hogy ez csak úgy működik, amikor kifele jön a kaka!, maga a kifele nyomása a székletnek okozza a jóleső, orgazmikus érzést. Viszont, ha elkezdesz mindenféle játékszereket, lókolbászt, vagy répát feldugdosni, kívülről, tehát nem belülről, garantálom, hogy NEM lesz orgazmusod, ellenben egy jó kis végbélsérülést összeszedhetsz.. Én voltam proktológián, mert régóta viszketett a végbelemnél, meg volt valami csomó is ott. A proktológus orvos felnyúlt az ujjával a fenekembe vizsgálat gyanánt, olyan 20 mp-fél perc erejéig, és hát minden volt, csak nem kellemes, az orgazmustól meg olyan messze volt, mint Makó Jeruzsálemtől. Fájni nem fájt, de elég kellemetlen volt, és azt vártam, mikor lesz már vége a vizsgálatnak. Szóval nem kéne hülyeséget terjeszteni, ha bármit feldugnak az ánuszba, pl péniszt, baromira fáj, ha meg ütemesen dugja a segget, valószínű még sokkal rosszabb. Ezt a kérdést is egy análbolond, tudatlan gyépés írta ki, aki így akarja igazolni melegségét..
dec. 23. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!