Mekkora bűn ez a kereszténység szerint? Ezt is megbocsátható?
Figyelt kérdés
Ma Éppen a holnapi gyónásomat tervezgettem, de amikor ezt tervezgettem elkezdtem gondolkodni azon, hogy milyen bűnöket fogok majd elmondani a gyónáson, és ahogy ezen gondolkodtam hirtelen eszembe jutott valami ami nem is tudom, hogy idáig miért nem jutott eszembe, és amit nem is tudom hogyan nem szégyeltem akkor amikor ezt tettem pedig jobban belegondolva, borzalmasan szörnyű, és nem is tudom még mit mondjak rá, undorító! szóval még régen gyerekkoromban szórakozásból hangyákat és egyéb rovarokat öltem meg, inkább hangyákat, de bodobácsokat és egyéb rovarokat is volt, hogy elpusztítottam, ezt a szokás nagyon sok ideig megmaradt k.b 12-13 éves koromig, és az volt a legdurvább, hogy idáig nem is éreztem különösebb bűntudatot emiatt csak most ahogy elgondolkodtam a bűneimen jutott eszembe, hogy amúgy mekkora hülye voltam, most nagyon félek, hogy eggyáltalán képes-e isten megbocsátani ezek után nekem, bár eléggé valószínűsítem, hogy ez egy elég súllyos bűn, de nagy bízom benne, hogy még nem akkora, hogy ne lehessen megbocsátanidec. 6. 23:12
1/25 anonim válasza:
Gyónd meg aztán ha egyszer meghalsz majd kiderül megbocsátott vagy sem az isten.
2/25 anonim válasza:
És ez biztos,hogy állatok kategória? Inkább ezotéria szerintem.
3/25 anonim válasza:
Én csak ma lecsaptam vagy 10 legyet ha ez megnyugtat.
4/25 anonim válasza:
2. Te valahol Afrikában élsz? Mert errefelé a legyek már rég téli szállásukra vonultak:-)
5/25 anonim válasza:
Én nem tudom, nálam nyáron egy sem volt… most meg havazás előtt elszaporodtak a lakásban..xD
6/25 anonim válasza:
Máskor hamarabb dobd ki a csirke combot a fiókból
7/25 anonim válasza:
Ki az a marha aki a csirkecombot fiókban tartja?
9/25 anonim válasza:
Aki lusta kivinni a konyhába amit nem eszik meg és beteszi a fiókba aztán meg csodálkozik hogy télen elszaporodtak a legyek
10/25 anonim válasza:
Áhh most olvastam hogy növennyel is belehet hozni légybábokat. Énmeg most kaptam egy cserepes viragot kb 1 hete, francegye meg 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!