Az állatok lelke hova kerül a haláluk után?
Szerintem ők is oda, ahová az emberek.
Az én véleményem szerint nincs kutyalélek meg emberlélek, hanem van egy lélek, aki egyik életében ember, a másik életében kutya.
Szerintem az állatok lelke is ugyanoda kerül mint az embereké!
Az istenhez. Aztán újra születnek.
Az állatoknak nincs lelke. Vagyis valami van, de nem olyan lélek az, mint ami nekünk van.
Nem túl rég láttam egy műsort egy férfiról, aki meg akarta mérni a lélek tömegét. Kísérleteket végzett, és a haldokló embereknek haláluk pillanatában csökkent a tömegük, mindenkinek más értékkel. (Azt már leellenőrizte, hogy nem az utolsó leheletüket mérte le, mert ő is felfeküdt egy ágyra, és megmérte magát, de a levegő kifújásakor nem változott a tömeg. A halálkor távozó vizelet és széklet sem lehetett a tömegváltozás, mert az mind az ágyra került.)
Állatokkal is elvégezte a kísérletet, de ott nem tapasztalt tömegváltozást, ezzel azt bizonyította, hogy nekik nincs lelkük.
Utolsó, még ha az összes levegődet kijújod, akkor is marad egy kicsi a tüdőben. Sőt, nem csak ott, hanem pl. a belekben is. Halálunk után az összes izmunk elernyed, így végre az összes levegő eltávozhat belőlünk. Az állatoknál nem tudom hogy mi a helyzet, talán annyira különböznek tőlünk anatómiailag hogy alapból nincs bennük annyi levegő, nem tudom.
Szerintem létezik a lélek, de nem ennyire fizikai értelemben.
Aki ilyet ír, hogy az állatnak nincs lelke, annak nem volt sose háziállata...
Amúgy ugyanúgy újászületnek. Buddha szerint, meg szerintem is ;)
Az,hogy egyesek állatok voltak korábbi életeikben,egyre valószínőbb előttem.
Amilyen állati baromságokat ki tudnak találni,az nem emberi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!