Mi történik az állatok lelkével haláluk után? Nagyon szeretnék erre választ kapni, ha lehetséges.
Sajnálom a cicádat:((. Remélhetőleg nekik is van egy hely, ahol boldogok lehetnek együtt. Én hét éve vesztettem el a kismacskám. Még mindig nagyon rossz. A testvérének is nagyon sokáig hiányzott.
Biztosat sajnos nem lehet mondani. Az embereknél is kérdéses, hogy mi történik haláluk után. Nagyon remélem, hogy egyszer azért még találkozhatunk az állatkáinkkal:(.
Részvétem!:((
Elképzelhető,hogy egy felnőtt macska ölte meg a Babát:((
Hímek és az idegen nőstények is hajlamosak rá.
Azt mondják amikor az ember meghal és a mennyországba kerül akkor a meghalt állataival találkozik először,ők rohannak elé.
Miért ne lenne lelke? Miért ne lenne családtag?
Lelke minden érző élőlénynek van. Ha csak a kaja kéne neki nem hiszem, hogy jönne az ölembe kajálás után. Pedig ez nem ritka eset, a legtöbb macskatartónál így történik. Most az, hogy valaki úgy bánik az állatával, hogy tényleg csak a kaja miatt van mellette, ott nem az állatban van a hiba.
Igaz, gyermekemnek sosem neveztem a macskáim, még a fiatalt se, de bizonyos értelemben családtag, mivel nem albérlő a lakásban. Szeretetet ad az ellátásért. Szomorú belegondolni, hogy valaki nem szereti/tiszteli annyira az állatokat, hogy egyenrangú főként tekintsen rá.
Én megértelek, mert én is macskabolond vagyok. Én is neveltem 4 kölyökcicát, és az egyiket elütötte az autó. Én találtam rá télen a testére a kapubejáróban. Az kibírhatatlan érzés, amikor az élettelen testét kell a karjaidba venned ! És az elárvult cicák tényleg jó testvérek! Összetartanak! Aki nem ment ezen át az ne ossza az észt! Ha tényleg találkozunk velük haláluk, és a mi halálunk
után, akkor engem jó sok cica fog körülvenni!
Részvétem, és csak hogy tudd, én megértelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!