Mi történik az állatok lelkével haláluk után? Nagyon szeretnék erre választ kapni, ha lehetséges.
együtt érzek veled kedves kérdező, és meg is tudlak nyugtatni, ha elhiszed, amit mondok. Tudod az állatoknak ugyanolyan lelkük van mint az embereknek, csupán nincsen olyan fejlettségben, de ugyanúgy érzik a szeretetet és törődést...s mivel a fizikai világ egy tapasztalópálya, ezért az állatok lelki is örökké él, akárcsak az emberé. Baba nevű cicád pedig most nyugodt és meghitt állapotban pihenhet még Istennel a lehető legnagyobb biztonságban, de az is elképzelhető, hogy reinkarnálódott már, és egy másik család szerető cicája lett azóta, bár nem tudom mennyi idő telt el a "távozása" óta. :)
ui.: nincs miért rosszul érezned magad, nem úgy van kitalálva a létezés, hogy az emberek szomorkodjanak örökre. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
05:38, köszönöm és én is nagyon szeretném ezt hinni.
07:47, azt én is nagyon remélem.
Gönörf, megértem, hogy egy kicsit eltúlzottnak hangozhat amit leírtam, de amíg nem láttad hogy akárhol vannak, sosem hagyják egyedül a másikat, ha valamelyikük lemard, nyávog, és a testvérkéi azonnal visszasietnek hozzá (tudom, hogy a nagyon kicsi cicák összetartóak, de ők már fél évesek, és ekkor már nem szoktak annyira összetartani, legalábbis más macskák) hogy együtt folytathassák a játékot, és amíg nem hallottad, hogy dorombolják egymást álomba alvás előtt (és akkor nem nekem, csak egymásnak dorombolnak) addig nem tudhatod hogy szeretik-e egymást. És azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy a gyerekeim, hiszen anyacica hiányában úgy etettem, gondoztam, szerettem őket, mintha a gyerekeim lennének egészen majdnem mozgásképtelen koruk óta.
09:49, sajnos ismerek olyan embereket, akik (még a múltban) elképzelhetetlen kegyetlenséggel öltek meg macskákat. Nagyon haragszom az ilyen emberekre, akik nemcsak hogy nem szeretik és tisztelik, még az életét sem tartják tiszteleten, és a saját szórakozásukra ölik meg őket. Sajnos a világon több van ilyen emberből, mint gondolnád.
09:55, én is nagyon sajnálom a cicádat, nagyon remélem, hogy találkozhatunk még velük és köszönöm a megértésed.
"Sajnos a világon több van ilyen emberből, mint gondolnád."
Én szerintem még nálad is több ilyen embert ismerek sajnos:(.. De ez már nem ide tartozik.. Mindig optimistán kéne előretekintenünk, sajnos, legtöbbször csalódunk bennük.
Kérdező. :)
Nem azért tetted fel a kérdést, hogy meg tudd rá a választ? :)
Mi pontosan azért vagyunk emberek, mert biztosak tudunk lenni ilyen dolgokban. De most szeretnéd hinni, vagy hiszed is? Ha elhiszed, akkor biztos vagy benne. Eljött az idő, hogy a modern ember el tudja sajátítani a létezéssel kapcsolatos "magyarázatot"...én is onnan tudom ezeket a dolgokat. Nem áll szándékomban félrevezetni téged, vagy bárkit is. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Talán ha létezik a Pokol, ott már nem. De ha jók vagyunk.... Isten megadja nekünk ezt a lehetőséget.
És itt nem az újjászületésre gondolok.
Nem akarom elveszteni az emlékeimet egy új világban ahol más az anyukám, mások a barátaim... Hanem fent a Mennyben. Nagyon remélem hogy ott láthatjuk őket.
De mivan ha pl. Egy híresség akit soha nem ismertünk de szerettük tvből nézve, meghal és vele is találkozunk?
Vagy pl. Abr Lincolnnal? Mert egyszer létezett és ő is valahol a túlvilágon van, de vajon azon azok is láthatják akil nem ismerték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!