Tanúk mit szóltok az alábbi esethez? Akkor most haragszik Isten vagy mégsem?
Tegnap és ma hoztak a lépcsőházunkba őrtornyos szórólapokat én mindkétszer összegyűjtöttem és kidobtam őket mert antikrisztusinak tartom ezt az egész szervezetet a tévtanításai miatt.
Ján 10:30 Én és az Atya egy vagyunk.
Ján 17:22 És én azt a dicsőséget, amelyet nekem adtál, őnekik adtam, hogy egyek legyenek, amiképpen mi egy vagyunk:
Ján 17:23 Én ő bennük, és te énbennem: hogy tökéletesen eggyé legyenek, és hogy megismerje a világ, hogy te küldtél engem, és szeretted őket, amiként engem szerettél.
1Ján 2:22 Ki a hazug, ha nem az, aki tagadja, hogy Jézus a Messiás? Ez az Antikrisztus, aki tagadja az Atyát és a Fiút.
1Ján 2:23 Senkiben, aki tagadja a Fiút, nincs jelen az Atya. Aki megvallja a Fiút, abban jelen van az Atya is.
Felmerült bennem a kérdés hogy tisztában vagy-e azzal hogy a hamis vallások, hamis Krisztusok gonosz szellemek jelenlétét okozzák, okozhatják???
5Móz 7:25 Isteneik faragott képeit égessétek el tűzben, ne kívánd meg az ezüstöt és az aranyat, mely rajtuk van, hogy elvegyed, hogy tőrbe ne kerülj általa, mert utálata az az Örökkévalónak, a te Istenednek.
5Móz 7:26 És ne vigyél utálatot a te házadba, hogy átokká ne légy, mint az; undorodjál tőle és utáld azt, mert átok az.
Nem is tudom beszélhett-e valaki úgy önigazolásról hogy nem néz ki lelkitükörbe, az önigazolás inkább azokra jellemző akik nem hajlandó kivenni a fejüket a tévedés homokjából hanem az elmúlt 143 éve mióta fennáll a vallásuk hosszú hosszú listát lehetne készíteni a tévedéseikről de számukra elég ha korrigálják egyenként valami egyszerű kis hablaty bla bla magyarázatokkal és nem kell az egész szervezetet átvizsgálni teológiailag a Biblia alapján, rendes Bibliára gondoltam nem a Újvilág ferditésre mivel akkor ezek a változtatások nem szükségesek mivel minden rendben van számunkra.
(a homályban tartott fejekben)
Szóval ha a tanításaitokat igazi normális Biblia fordításhoz mérnénk alapjaiban rengetné meg az Őrtorony oszlopait. Azt gondolom amíg ez nem történik meg nincs közös témánk és nincs miről irkálnunk....
Ézs 65:3 Olyan nép felé, amely folyvást arcátlanul bosszant engem, kertekben bemutatott véresáldozatokkal, téglaoltárokon tömjénezve.
Ézs 65:4 Sírokban ücsörögnek, rejtett zugokban töltik az időt, disznóhúst esznek és tisztátalan hús leve van edényeikben.
Ézs 65:5 Akik azt mondják: maradj távol, ne közelíts hozzám, mert én szent vagyok neked! Ezek füst az orromban, egész nap égő tűz.
Máté 23:26 Vak farizeus, tisztítsd meg előbb a pohár és tál belsejét, hogy külsejük is tiszta legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!