Tanúk mit szóltok az alábbi esethez? Akkor most haragszik Isten vagy mégsem?
Tegnap és ma hoztak a lépcsőházunkba őrtornyos szórólapokat én mindkétszer összegyűjtöttem és kidobtam őket mert antikrisztusinak tartom ezt az egész szervezetet a tévtanításai miatt.
Ján 10:30 Én és az Atya egy vagyunk.
Ján 17:22 És én azt a dicsőséget, amelyet nekem adtál, őnekik adtam, hogy egyek legyenek, amiképpen mi egy vagyunk:
Ján 17:23 Én ő bennük, és te énbennem: hogy tökéletesen eggyé legyenek, és hogy megismerje a világ, hogy te küldtél engem, és szeretted őket, amiként engem szerettél.
1Ján 2:22 Ki a hazug, ha nem az, aki tagadja, hogy Jézus a Messiás? Ez az Antikrisztus, aki tagadja az Atyát és a Fiút.
1Ján 2:23 Senkiben, aki tagadja a Fiút, nincs jelen az Atya. Aki megvallja a Fiút, abban jelen van az Atya is.
A harag az túlzás, sokkal inkább sajnálatot érez, hogy így döntöttél.
Szabad akaratod van.
Ezek nem szórólapok, hanem folyóiratok, tájékoztató kiadványok. Havi, kéthavi rendszeres megjelenéssel, más és más témát felölelve a Biblia alapján.
Nem kötelező figyelembe venni, vagy elolvasni.
A mi feladatunk, hogy tájékoztassuk az embereket személyesen, nyomtatott formában, vagy a honlapunkon.
A prédikáló és tanítványképző munkának ez többféle formája, a földön mindenütt különböző módokon, de igyekszünk elérni az embereket Isten királyságának jó hírével.
3
Ez tévedés. Isten nem örül a rossz dolgoknak, mert nem ért azzal egyet.
Jézus megmutatta hogyan haragszik Isten, amikor az emberek rosszat tesznek.
Nyilván való, hogy haragszik ha valaki rossz.
Sőt a harag néha helyén való.
Ellenben Isten nem íratta volna le:
(Efézus 4:26) 26 Haragudjatok, de ne vétkezzetek. Ne menjen le úgy a nap, hogy dühösek vagytok.
Mennyire nem ismeritek a Teremtőt.
(4Mózes 25:11) . . .elmúlt a haragom, amelyet az izraeliták iránt éreztem.. . .
(5Mózes 32:22) 22 Mert haragom fellángol,
(2Krónikák 12:7) . . .Nem zúdítom haragom Jeruzsálemre. . .
(Jób 42:7) . . .„Fellángolt a haragom ellened és a két társad ellen, mert nem az igazat mondtátok rólam, . . .
(Máté 3:7) . . .meneküljetek az eljövendő harag elől
Istennek is vannak érzései, nem egy érzéketlen Apa.
4: Zsidó emberek téves felfogása Istenről minden idézet.
Jézust idézd, ha érvelni akarsz.
Téves felfogás?
Barátom, a teljes írás Isten szelleme által íródott.
Jézus is haragudott bemutatva azt, hogy az Atyja mit érez némely emberek iránt. Ki is űzte az árusokat a templomból.
Sőt viperafajzatoknak nevezte a képmutató vallásvezetőket.
Szerinted ezt örömében tette?
Nem vagyok a barátod.
Nem érdekel az elavult judeo-keresztény felfogásod. Jézus szavai Isten szavai, zsidó mondai alakoké nem.
A kérdező kérdésére válaszoltam. Nem veled chatelek.
Jézus azt tette, ami a helyes. Harag nélkül.
7
Bocsánat, de Jézus azt tanította nekem, hogy mindenki a felebarátom. A mindenkibe pedig te is beletartozol.
Elavult?
Vajon Jézus, Isten ítéletét örömében, és jókedvében fogja végrehajtani?
(Jelenések 14:9, 10) . . .„Ha valaki imádja a vadállatot és a képmását, és jelet visel a homlokán vagy a kezén, 10 az inni is fog Isten haragjának a borából,. . .
(Jelenések 14:19) 19 Az angyal pedig nekieresztette a sarlóját, leszüretelte a föld szőlőjét, és Isten haragjának a nagy szőlőprésébe dobta.
(Jelenések 16:1) . . .„Menjetek, és öntsétek ki Isten haragjának a hét csészéjét a földre!”
(Jelenések 19:15, 16) . . ./Jézus/ tapossa a mindenható Isten dühödt haragjának a szőlőprését is. 16 Felsőruhájára, igen, a combjánál egy név van felírva: Királyoknak királya és uraknak ura.
Nem érdekel a hited. Téves.
Jézus saját szava a kereszténység tana, nem zsidó halandó embereké.
9
Az Én hitem?
Isten szaváról, a bibliáról beszélünk.
Nem látod, hogy a jelenések könyve nem Héber irat, hanem új szövetség. Nem látod, mert nem akarod figyelembe venni, hogy maga Jézus fogja Isten haragjának az ítéletét végrehajtani.
Te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!