Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tanúk mit szóltok az alábbi...

Tanúk mit szóltok az alábbi esethez? Akkor most haragszik Isten vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Tegnap és ma hoztak a lépcsőházunkba őrtornyos szórólapokat én mindkétszer összegyűjtöttem és kidobtam őket mert antikrisztusinak tartom ezt az egész szervezetet a tévtanításai miatt.

Ján 10:30 Én és az Atya egy vagyunk.

Ján 17:22 És én azt a dicsőséget, amelyet nekem adtál, őnekik adtam, hogy egyek legyenek, amiképpen mi egy vagyunk:

Ján 17:23 Én ő bennük, és te énbennem: hogy tökéletesen eggyé legyenek, és hogy megismerje a világ, hogy te küldtél engem, és szeretted őket, amiként engem szerettél.

1Ján 2:22 Ki a hazug, ha nem az, aki tagadja, hogy Jézus a Messiás? Ez az Antikrisztus, aki tagadja az Atyát és a Fiút.

1Ján 2:23 Senkiben, aki tagadja a Fiút, nincs jelen az Atya. Aki megvallja a Fiút, abban jelen van az Atya is.

tegnapelőtt 17:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

11: a kérdésre válaszoltam, nem érdekel te miről akarsz "beszélni".

Tévhited a barát és a felebarát közé egyenlőséget tenni. Ha ismernéd az Újszövetség, tudnád, mi az eredeti kifejezés es a jelentése.

Ajeleneseket egy 90 éves beteges,szenvedő, rab zsidó írta a hallucinációiról. A saját értelme szerint próbálta leírni. Hogy mered te Jézus közvetlen szavai felé helyezni bárki másnak az emberi felfogása által korlátozott áttétes tudását. Akármiről írta, akár Jézus elképzelt nevében is. Jézusé az igazság. Minden más ami ellentetes vele,az legalább érvénytelen, de legdurvább esetben ördögi.

Én tudom, te nem. Okulj oktalan.

tegnapelőtt 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:

11

Hogy mi?

János halucinálásait írta le...?

Szép estét neked. 😱

tegnapelőtt 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
12. Tehát János a te istened, nem Jézus, bebizonyítottad. Fogalmi zavarod meg nevetségesek.
tegnapelőtt 21:54
 14/16 anonim ***** válasza:

13

Tévedsz, nem János az Istenem, hanem Jehova, aki a szellemével íratta le a szavait. Ait János leírt az nem halucináció, hanem Isten szavának közvetítése.

Jézus pedig a messiási Királyom, aki az életét adta értem.

Nem szenvedek fogalmi zavarban.

Szent szellem elleni vétek János írásait halucinációnak nevezni.

Ugyanakkor János származása a Biblia, vagy is Isten szerint lényegtelen, Ő bárkit fel tud használni a szándékának a megvalósításaira.

Ábrahám is 100 évesen, Sára 90 évesen lettek Izsák szülei.

Nem nekem van fogalmi zavarom, hanem a szent írást Isten szavát semmibe veszed.

tegnap 07:34
 15/16 anonim ***** válasza:
14: szerencsétlen
tegnap 08:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Az hogy kidobáltal Biblia ellenes antikrisztusi szórólapokat,jól tetted.

Az evangeliumot kell hirdetni,semmi mast,plane nem arianista nézeteket

tegnap 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!