Zeusz és a többi görög isten nem haragszik azért hogy a görögök manapság már a keresztények istenét imádják és nem őket? Az Olümposz istenei miért nem bűntetik meg emiatt a görögöket?
Ha ugyan ezt a kérdést feltennénk kicsit másként, hogy vissza fordítsuk a keresztényekre.
Pl. Isten nem haragszik a keresztényekre, hogy manapság már sokan közülük nem követik őt csak névleg? Isten miért nem bünteti meg emiatt a névleg keresztényeket?
Egyből jönnének a válaszok, hogy megmagyarázzák ezt, hogy miért nem büntet vagy arra, hogy pedig büntet.
Hasonló képen ha lenne itt olyan aki a görög istenekben hisz is megtudná indokolni ezt.
Így azonban tiszteletlenség és aljasság egy másik vallásba, hitbe beleállni.
Sokan elvárnák, hogy az Ő hitüket, vallásukat azt tartsa tiszteletben mindenki, egy rossz szót se. De ha már más hitéről vagy vallásáról van szó akkor már nem lényeges ez. Csak saját magukra gondolnak és a saját javukra.
6-os.
A görög istenekben már senki nem hisz. ne vedd már ennyire komolyan a viccet, ember. Hát mi maradt az Europai szólás szabadságból?
A görög isteneket maximum egyes új pogány csoportok tisztelik görög országban, de az is csak olyan nacionalista dolog mint Hitleréknél a germán istenek tisztelete.
nincs senki meg sértve, hacsak nem egy magyar weboldalakat böngésző ténylegesen vallásos és nem csak simán nacionalista alakról van szó.
Drakula_VAGY_Ahmed ha a háta mögött beszélsz valakiről akkor sem sértesz meg vele senkit mert az illető nem tud róla. Ettől még nem lesz ez jó. Személyektől függetlenül tiszteletlen a kérdés.
Az pedig, hogy tiszteletben tartasz valamit nem a szólás szabadság megsértése.
Ember, én sem sértődőm meg ha hülye viccet mondanak az én vallásomról. Tudod hogy mi a különbség aközött hogy le köcsögöm Zeuszt, is a között hogy a mai társadalmi normával hasonlítom össze a gyerek tartási díjjal kapcsolatban.
Eleve kit sértettem meg szerinted? Rajtad kívül senki nem panaszkodott... Még a görög pogány vallás követői se sértődnének meg mert kultúrális szimbolumként tekintenek Zeuszra, is nem valodi istenként.
"Tudod hogy mi a különbség aközött hogy le köcsögöm Zeuszt, is a között hogy a mai társadalmi normával hasonlítom össze a gyerek tartási díjjal kapcsolatban."
A "." helyett ezt akartam "?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!