Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sátán arra akar rávenni, hogy...

Sátán arra akar rávenni, hogy írjam meg a Bibliáját, mitévő legyek?

Figyelt kérdés

egyre nagyobb késztetést érzek arra, hogy megírjam a sátán bibliáját. Folyamatosan magyaráz nekem, hogy ő teremtett mindent és nem úgy volt, ahogy az a Bibliában le van írva. Félelmetes. egy pillanatra elgyengűltem és bele kezdtem az írásba:

"Kezdetkor teremtette Sátán az földet és az eget. A föld üres volt és puszta, világosság borította a magasságokat, és Sátán lelketlensége lebegett a tüzek alatt. Sátán szólt: „Legyen sötétség”, és lett sötétség. Sátán látta, hogy a sötétség rossz. Sátán elválasztotta a világosságot a sötétségtől. A világosságot nappalnak nevezte Sátán, a sötétséget pedig éjszakának. Azután reggel lett és este: az első éjszaka."

Tudom, hogy elküldenétek pszichológushoz vagy egyből a zárt osztályra.

De mivel a hangok és a képek nem zavarnak a napi tevékenységemben és csak az írásra akarnak rávenni, ezért hát írok. De-de már-már kényszeresen. Itt Gyakorin nyomogatok részleteket a sátán Bibliájából, de most előszőr akarnak rávenni ezek vagy ez a valami vagy inkább AZ, arra, hogy írjak könyvet. Azt mondja olyan múzsám lesz, hogy sztárolni fognak engem a remekmű miatt.

hajtogatom magamban, hogy ez a Biblia kigúnyolása lenne és erre jön a felelet, hogy ez a valóság lenne, amit elloptak tőle, de az igazság mindig kiderül és az igazság mindig kifizetődő.

Szerintetek írjam tovább? Számításaim szerint bő egy év alatt elkészülhetnék vele.

okt. 6. 19:27
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
100%
Az orvosi szaknyelvben ezt skizofréniának nevezik. Menj el egy pszchihiáterhez
okt. 19. 22:01
 32/32 A kérdező kommentje:

Két ember áll egymás mellett. Mire az egyik megszólal:

- Nem zavar, ha magamban beszélek?

A másik válaszol:

- Nem zavar, csak nyugodtan.

Mire az első:

- Hozzád meg ki szólt?

okt. 19. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!