Sátán arra akar rávenni, hogy írjam meg a Bibliáját, mitévő legyek?
egyre nagyobb késztetést érzek arra, hogy megírjam a sátán bibliáját. Folyamatosan magyaráz nekem, hogy ő teremtett mindent és nem úgy volt, ahogy az a Bibliában le van írva. Félelmetes. egy pillanatra elgyengűltem és bele kezdtem az írásba:
"Kezdetkor teremtette Sátán az földet és az eget. A föld üres volt és puszta, világosság borította a magasságokat, és Sátán lelketlensége lebegett a tüzek alatt. Sátán szólt: „Legyen sötétség”, és lett sötétség. Sátán látta, hogy a sötétség rossz. Sátán elválasztotta a világosságot a sötétségtől. A világosságot nappalnak nevezte Sátán, a sötétséget pedig éjszakának. Azután reggel lett és este: az első éjszaka."
Tudom, hogy elküldenétek pszichológushoz vagy egyből a zárt osztályra.
De mivel a hangok és a képek nem zavarnak a napi tevékenységemben és csak az írásra akarnak rávenni, ezért hát írok. De-de már-már kényszeresen. Itt Gyakorin nyomogatok részleteket a sátán Bibliájából, de most előszőr akarnak rávenni ezek vagy ez a valami vagy inkább AZ, arra, hogy írjak könyvet. Azt mondja olyan múzsám lesz, hogy sztárolni fognak engem a remekmű miatt.
hajtogatom magamban, hogy ez a Biblia kigúnyolása lenne és erre jön a felelet, hogy ez a valóság lenne, amit elloptak tőle, de az igazság mindig kiderül és az igazság mindig kifizetődő.
Szerintetek írjam tovább? Számításaim szerint bő egy év alatt elkészülhetnék vele.
Két ember áll egymás mellett. Mire az egyik megszólal:
- Nem zavar, ha magamban beszélek?
A másik válaszol:
- Nem zavar, csak nyugodtan.
Mire az első:
- Hozzád meg ki szólt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!