Megfigyeltem,hogy a szép arcú embereknek a többsége akár nő akár férfi jó ízléssel rendelkezik és ha ez még nem lenne elég még a hangjuk is nagyon kellemes,szép.Ez mitől van?
Hülyeség, nincs ilyen összefüggés.
Egyik tulajdonságba belelátod a másikat
Megerősítő torzítás.
Egyébként nehéz észrevenni a szép arcot, ha közben az illető igénytelen, illetve kellemetlen a hangja.
A sors idővel az arcra is kiül, de ettől eltekintve én láttam már nagyonszép cgánylányt is, hogy a károm majd elcsöppent, dé ámikór mégszólált more, a világból kiszaladtam volna!
Szóval hagyjuk már ezt a "perfekcionista" vallásigazolást!
attol meg hogy ez jellemzo dolog sok mas is jellemzo
tehat altalanosagba azt se lehet mondani hogy 50-51% ban igaz az allitasod az emberek osszesegere
altalaban viszont a fiatalok tobbsege szep jololtozott es johangu, foleg meghozzs mas fiatalok szemszogebol
igy koztuk eleg nehez szelektalni foleg sok evtizeddel idosebb korosztalyal osszevetve hogy pedig azok milyen csunyak, fiatalnak lehet masok voltak sot hangjuk is
ja amugy egy masik altalanos dolog meg
"rajtad barmilyen ruha nagyon jol all" szakadt is, hosszu rovid, szuk, laza...
ezt szoktak mondani a jo alkatuakra szep arcuakra tobbsegeben
ilyen szemszogbol tehat a jololtozottseg, izlesesseg barmit takarhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!