Miért kerülhet ennyire egy férfi egy nőt?
Figyelt kérdés
Abban az esetben, ha csak köszönőviszonyban vagyunk, soha nem beszéltünk, nincs közös baráti körünk. Olyan, mintha állandóan előlem menekülne. Nagyjából 2 hete volt a névnapja (nevét azt tudom), gondoltam felköszöntöm mert oldalról láttam, hogy néz, majd mikor odafordultam, hogy boldog névnapot kívánjak, ő elfordult felőlem, így én nem akartam odabökni a hátának, hogy boldog névnapot...2024. jún. 7. 18:24
1/5 anonim válasza:
Szerintem megbántottad valamivel, vagy szimplán nem tetszik neki a viselkedésed.
Én férfiként érzek így pár nő iránt a környezetemben. Mindig akkor jönnek oda hozzám ha valami kínjuk bajuk van. Egyiktől mikor akartam kérdezni valamit úgy nézett rám mint egy darab ürülékre és flegmázott. Volt nem egyszer hogy a boltban összefutottam vele, ha én nem köszönök, ő nem köszönt volna.
De a segítségem az kell.
Nem tudom köztetek milyen nézeteltérés lehet, de ha nem akar veled semmilyen kapcsolatban lenni akkor hagyni kell.
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs közöttünk semmi kapcsolat, egy mondatot sem váltottunk még, csak egy panelben lakunk, gyakorlatilag majdnem a szomszédom. Mindig csak mosolygok és köszönök, ő is és ennyi. Volt amikor láttam, hogy vissza is nézett rám a lépcsőfordulóban.
2024. jún. 7. 18:34
4/5 anonim válasza:
Akkor tetszel neki csak kevés az önbizalma és inkább taszítani próbál. Feltételezem sokat csalódott korábban a nőkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!