Sátán arra akar rávenni, hogy írjam meg a Bibliáját, mitévő legyek?
egyre nagyobb késztetést érzek arra, hogy megírjam a sátán bibliáját. Folyamatosan magyaráz nekem, hogy ő teremtett mindent és nem úgy volt, ahogy az a Bibliában le van írva. Félelmetes. egy pillanatra elgyengűltem és bele kezdtem az írásba:
"Kezdetkor teremtette Sátán az földet és az eget. A föld üres volt és puszta, világosság borította a magasságokat, és Sátán lelketlensége lebegett a tüzek alatt. Sátán szólt: „Legyen sötétség”, és lett sötétség. Sátán látta, hogy a sötétség rossz. Sátán elválasztotta a világosságot a sötétségtől. A világosságot nappalnak nevezte Sátán, a sötétséget pedig éjszakának. Azután reggel lett és este: az első éjszaka."
Tudom, hogy elküldenétek pszichológushoz vagy egyből a zárt osztályra.
De mivel a hangok és a képek nem zavarnak a napi tevékenységemben és csak az írásra akarnak rávenni, ezért hát írok. De-de már-már kényszeresen. Itt Gyakorin nyomogatok részleteket a sátán Bibliájából, de most előszőr akarnak rávenni ezek vagy ez a valami vagy inkább AZ, arra, hogy írjak könyvet. Azt mondja olyan múzsám lesz, hogy sztárolni fognak engem a remekmű miatt.
hajtogatom magamban, hogy ez a Biblia kigúnyolása lenne és erre jön a felelet, hogy ez a valóság lenne, amit elloptak tőle, de az igazság mindig kiderül és az igazság mindig kifizetődő.
Szerintetek írjam tovább? Számításaim szerint bő egy év alatt elkészülhetnék vele.
Amit eddig idéztél belőle primitív koppintás. Szánalmas!
Ennek ellenére azt mondom, bátran folytasd tovább, addig se csinálsz nagyobb hülyeséget.
Egy dologra felhívnám a figyelmedet:
Ne sértődj meg, ha munkádért nem kapsz irodalmi Nobel-díjat!
Ez nem koppintás. Sátán azt mondja:
Baromira világos volt kezdetben. Minden egy pontba tömörülve izzott és vibrált. S neki kellett mondania, hogy legyen sötétség. Ebben a pillanatban volt az ősrobbanás. Ennek egyedül ő volt szemtanúja. Ezután tágult minden. Ahogy a fizikusok is mondják. De a főlt kietlen volt és pusztaság, tűz volt rajta, lávafolyamok, a mélyben pedig sátán lelke lebegett. Sátán volt, aki összegyűjtötte az anyagot a földet magához vonzotta. A föld magjában van, ahol minden összetömörül. Ő ott lebeg. És így a kialakult földel tudta elválasztani a sötétséget a világostól. A munkát reggel kezdte nyílván, hiszen este nem kezdhette, mert mindenhol világos volt. Addig sehol sem volt sötétség, amíg létre nem hozta a bolygót. Aztán adott neki egy kis lendületet és már forgott is. Azt mondja, hogy ez után volt csak éjszaka, addig az ismeretlen volt itt.
Sátán azt mondja nekem, hogy a hatodik napig nagyából úgy volt minden, ahogy történt. De azt is mondja, hogy az állatokra fektessek nagyobb hangsúlyt, amikor írom, mert ő nagy állatbarát és különösképpen szereti a kutyákat és a majmokat. A hatodik napon pedig kissé pikánsabban teremtette az embert és még azt követően is. Ő senkit sem szedett rá semmiféle testvéri szeretetre, hogy ember legyen a földön. De többet erről nem írhatok, csak hogy a sátán Bibliája sátán szempontjából kell, hogy elmesélje az igazságot. Ádámról, éveról, a kígyóról noéról mózesről és minden egyes prófétáról és Jézusról, aki azért elég csavaros módon kulcsfigurája az egész történetnek. És arról, ami utánna következett, hogy kialakúlt ez a félreértés arról, hogy ő rossz. Tehát azt szeretné, ha én lennék az ördög krónikása. És egy minimum 1 , de lehet 3 évet is elvehet az életemből.
Tedd próbára a hangot, mert nem az akinek mondja magát, csak egy a sok semmirekellő entitásból.
Ki és mikor hozta át a marsi civilizációt?
Mire szolgál és hogy működik a dzsed oszlop?
Hol van jelenleg a Frigyláda, és melyik törzs őrzi?
Kik és mikor építették a Húsvét szigeteki Moai-kat?
Melyik földönkívüli civilizációk és szövetségek vannak jelen a naprendszerben?
Stb...
A felére sem fogja tudni a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!