Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A tudomány szerint az emberisé...

A tudomány szerint az emberiség Afrikából származik, ezek szerint Ádám és Éva négerek voltak?

Figyelt kérdés
Na meg akkor talán Isten is néger, ha az ő képére lettek teremtve.

okt. 4. 09:46
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
62%

"A kígyó akkor is csúszú állat volt"

Nem egészen. Lába volt, ahogy a többi állatnak is. A vicc az, hogy ez a valóságban is így volt, a kígyók ősei a gyíkok.

"te folyamatosan hagynál gonoszságokat elkövetni, minden következmény nélkül."

Egyáltalán nem. De tudod, ha ELŐRE látnám... ÉS még mindenható és mindentudó is lennék... ez a világ a nyomába nem ér annak, amit én raknék össze. Isten állítólag okosabb és ügyesebb is nálam, igaz? Tehát akkor hogy elégedhetett meg ezzel, ami most itt van?

"Napjainkban sok mindent megenged Isten"

Te valahol el vagy tévedve. Egy végtelen istennél MINDEN másodpercben EGÉSZEN pontosan CSAK az történik, amit ő akar! Előre eldöntve!

okt. 4. 14:38
 22/53 anonim ***** válasza:
27%

> "Ja, ja. Csak az még majom volt, és nem ketten voltak. Szép lassan, 2 millió év alatt alakult ki az ember mai formája."

Ja, értem és a majmok elődje sem ketten volt, meg azoknak az elődje sem, stb. Nem érzed, hogy a legvégén egy közös ősre jutunk vissza? Szükségszerűen.

okt. 4. 15:25
 23/53 anonim ***** válasza:
Igen, de az sem csak egyedül volt. Annak idején a kemotonok is nagyobb területen voltak.
okt. 4. 15:26
 24/53 anonim ***** válasza:

"Ja, értem és a majmok elődje sem ketten volt, meg azoknak az elődje sem, stb. Nem érzed, hogy a legvégén egy közös ősre jutunk vissza? Szükségszerűen."

Mennyire szeretnéd, hogy vissza menjünk?

Egysejtűekig? Az beleférne a világképedbe már ha Ádám és Éva egysejtűek lettek volna?

okt. 4. 15:28
 25/53 anonim ***** válasza:
0%

Értem. Tehát véleményed szerint a tudomány ökörségeket hord össze a közös őssel?

[link]

"Az ember és a mai élővilág minden egyes faja közös ősökkel rendelkezik, a különbség ebben csak annyi, hogy ez a közös ős mikor élt, és az evolúciós elágazástól milyen irányú és milyen mértékű változások történtek az ágakon. Az állatvilágban legközelebbi rokonaink az emberszabású majmok, ezeknek is az afrikai ága. Az ember tehát a közkeletű félreértéssel ellentétben nem a mai majmoktól származik, hanem a majmok valamennyi típusának és az embernek közös őse volt, és a közös ősök közül az utolsó az afrikai emberszabású majmoknak és az embernek is őse volt."

okt. 4. 15:28
 26/53 anonim ***** válasza:
Van valami érdekes abban amikor egy "hívő" mint a 19.,20. elkezdi alázni Istent. Jobban beszólogatnak neki mint sok ateista.
okt. 4. 15:29
 27/53 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálatos, hogy az egész vallási irányzatot belelátod mindenbe. Csak úgy mellékesen közlöm, hogy ateista vagyok, de ez teljesen irreleváns a kérdés szempontjából. A saját embergyűlöleted láttat veled olyanokat, hogy én isteneket képzelek magam elé meg tudom is én miket. Arra próbáltam rámutatni, hogy a homo sapiens valahogy ki kellett fejlődjön, nem csak úgy a semmiből lepottyant ezer homo sapiens, ahogyan azt itt egyesek be akarják állítani. Szükségszerű, hogy legyen két közös ős, és ebből ered Ádám és Éva.
okt. 4. 15:35
 28/53 anonim ***** válasza:
27. a 26. válasz nem neked szólt.
okt. 4. 16:05
 29/53 anonim ***** válasza:
0%
Afrikában nem csak a mai négerek elődei éltek.
okt. 4. 16:23
 30/53 anonim ***** válasza:
16%

21

Kedves Komentelő.

Isten több állatot hozott létre, és ez írva is van:

(1Mózes 1:25) 25 Isten ezután megalkotta a föld vadállatait a nemük szerint, a háziállatokat a nemük szerint, és minden földön csúszó-mászó állatot a maga neme szerint. És látta Isten, hogy ez jó.

Isten nem csak lábbal rendelkező hűllőket hozott létre, hanem csúszó állatokat is. Figyeld meg kérlek, hogy Isten a "nemük" szerint hozta létre őket. Tehát volt mászó, és csúszó állat is.

A "hasadon járj és port egyél" kifejezés nem az állatra vonatkozott, mivel addig is a hasán csúszott a földön, vagy a porban.

Sátánról van szó, nem a kígyóról.

okt. 4. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!