Ez normális dolog, belefér egy vallásos embernek vagy nem?
Figyelt kérdés
Én vallásos keresztény ember vagyok és aki hiszi, hiszi aki nem nem engem ez nem érint csak úgy felmerült bennem és kíváncsi vagyok rá. Az, hogy ha valaki így a vallása valamelyik nagy alakjához vagy bármilyen alakjához, mondjuk 1 nő Jézushoz, 1 férfi Máriához mondjuk vonzódik mint nő vagy férfi, tehát szexuálisan vagy 1 muszlim nő Mohammedhez vagy Buddhista Buddhához vagy ilyenek...? Tehát tényleg csak úgy érdekel. És ezek tehát egyébként létező jelenségek?szept. 27. 18:09
11/16 anonim válasza:
Volt egy ilyen felmérés is, ezért lehet biztosra mondani.
De egyébként egyértelmű: aki hívő, annak bizonyos dolgokban hinnie KELL, ezekről nem gondolkodhat sokat, mert akkor kitérne.
Ehhez pedig adott jellem kell.
12/16 anonim válasza:
hol van ez a felmérés? hogyan definiálták azt, hogy "józanság"? és hogy mérték?
mert olyan nincs, hogy "egyébként egyértelmu", ugye?
13/16 anonim válasza:
Az Újszövetség leírja. A hit lelki eredetű. Ha nem hiszel, akkor akármilyen okos lehetsz, nem fogod megtalálni Istent. Isten a Mennyországban van, és elküldte Jézus Krisztust, hogy tanúskodjon róla, és utána a Szentlelket, hogy akinek megadatik a Szentlélek, az bármit kér, megadja neki Jézus Krisztus.
14/16 Jégszív válasza:
#7.
Bocs, a'szem félreértettük egymást. Abból az inkriminált mondatból nem éreztem ki az iróniát.
Egyébként maga az egyház (főleg a szerzetesrendek!) sem titkolták, hogy - igaz, "plátói" - szexualitás is közrejátszik Jézus és Mária iránti kötödéshez. Annak idején ez létezett, és nem volna szabad rajta kiakadni.
15/16 anonim válasza:
Nem játszik közre szerelmi vonzódás. Ahogy mondom, Jézust nem a teste miatt, vagy a kinézete miatt szerették. Azt írják róla, hogy megvetett volt, a legszánalomraméltóbb az emberek között. Magára vette a szenvedéseket, betegségeket, és bűnöket.
16/16 anonim válasza:
Jézus Krisztus nem volt tehát olyan, akit szépnek tartottak. Istennek, a benne lévő ereje volt az, ami miatt sokan ahogy meglátták, rögtön tudták, hogy az Isten Fia. Az ördögtől megszállottak ordítottak, és szenvedtek, majd miután kiment belőlük az ördög, megnyugodtak, és követni akarták. Olvasd el az Újszövetséget, az leírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!