Ez normális dolog, belefér egy vallásos embernek vagy nem?
Szia.
Én találkoztam egy olyan nővel, aki szerelmes volt Jézusba. Ezért az életét teljesen beteggé tette a tudat, hogy nem fog tudni találkozni és együtt élni Vele.
#4.
"Egy keresztény életet élő józanul gondolkodik."
Vigyázz te! Nem félsz hogy rád szakad az a mennyei klozetajtó!?
Máté5,27-28
Hallottátok, hogy megmondatott a régieknek: Ne paráználkodjál!
Én pedig azt mondom nektek, hogy valaki asszonyra tekint [gonosz] kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében.
5
Kedves Jégszív.
Ugyan mi rosszat mondtam? Nem ésszerű olyasmit várni, vagy olyasmire vágyni, ami soha nem valósulhat meg.
Az emberek nem a kinézete, vagy az itteni teste miatt szerették Jézus Krisztust. A benne lévő Szentlélek, és az Isten ereje volt az, ami miatt szerették. Azzal vitte végbe a csodákat, azzal gyógyított. Aki hitt benne, imádta az Istent, amikor találkozott vele.
Aki hisz benne, az a Mennyországba kerül, ahol másmilyen lesz, és sokkal jobb lesz, mint itt a Földön a szerelem, tehát ha vágyik rá, akkor hinnie kell benne.
"mi rosszat mondtam?"
A vallásosakra kevésbé jellemző a józanság. Nincs óriási különbség, de azért látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!