Miért van az, hogy a Jehova tanúi erőszakosak voltak, de amikor mormonokkal beszéltem, ők nem voltak erőszakosak? Mi az oka?
Úgy látom itt némelyek személyes találkozásra utalnak, amit Isten és Jézus sem ígért vagy mondott senkinek.
Hát akkor tedd azt...
22
Kár, hogy nem fogod fel, hogy szükség befogadnod Jézust ez egy olyan megtapasztalás, hogy tudni fogod Jézus él és érzed Krisztus szeretete szorongat.
Ő a jó Pásztor, az Ő juhai hallják az Ő hangját és követik. (a JW tanúitól elfutnak )
Mivel Krisztus Bennük van, az Úr bölcsességével vezeti Őket, szemeivel tanácsolja.
Saját megtapasztalás,tele vagyok bizonyságokkal Isten gondviseléséről...már akkor is mikor nem fogadtam be Jézust a szívembe.. Imádom Jézust Krisztust teljes szívemből! Az Ő Mennyei Atya az én Mennyei Atyám, Hozzájuk tartozom.
Bennem Krisztus élete van. Értem is kereszthalált halt Jézus. Örök életem van.
8-as, ezt nem hiszem el!
És mit kiabált?
Ha látnál egy fuldoklót a vízben, hogyan tennéd?
Suttogva mondanád neki, nálad van a segítség, hogy túl élje?
23-as, elfutnak?
Ki a te mennyei Atyád?
A Koránból?
Az, hogy egy tanár -egyébként megengedhetetlenül- kiabál a tanítványaival, nem jogosít fel egy"hittérítőt" arra, hogy életében először látott emberekkel kiabáljon.
#24 Számomra ismeretlen és értelmezhetetlen "vérbűnről" kiabált.
#27 Ha engem kérdeztél, azt, hogy elnézést kérek.
#8 vagyok.
26#
Jézus Atyja az én Atyám, hisz csakis Jézus által mehetünk az Atyához.
A JW tanúinak szelleme nekem idegen szellem. Nem is tudják megérteni, hogy Jézus Isten ( Ő az Élet, a Feltámadás a JW Bibliában is) Jézus egy az Atyával.
Különben egyet tudnánk érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!