Mit keresnek a "vallás" rovatban- nagy arányban- isten ellenes,istentelen fórumozók? Orgazmust okoz nekik,ha beletaposhatnak vallásos emberek lelkivilágába?
A vallásos emberek jelentős arányban kötelességüknek érzik -a krisztusi parancs alapján- hitük megosztását és a nem keresztény vallásosok társaságot keresnek másokkal, de kicsoda bízta meg a fenti réteget istentelen viselkedésükre?....Maga Sátán a közvetlen megbízójuk?
Érdekes,hogy rendszerint névtelenül gyakorolják átkos tevékenységüket!
23-as:
Igen, de ha valaki élvezetet érez a bűntől, akkor ezt az élvezetet a sátán okozza.
Ay ember hite olyan,mint a háza.
Van alapja,védelmező falai,ablakok a szomszéd házra,ajtója a barátságos emberek beengedésére,fedele,a külső körülmények ellen.
Ha valaki-barátságos ember-koszosnak találja, ki tudja seperni kívülről?...Macerás!
Mit szól a tulaj,ha valaki sepreget a más házában kéretlenül és kívülről?
Barátságos ember az,aki az én házamat (hitemet) szemeteli,gyalázza?
Hol a helye az ilyen barátságtalan embereknek?
"Barátságos ember az,aki az én házamat (hitemet) szemeteli,gyalázza?"
Esetleg oda mennek hozzád az utcán és elkezdik magyarázni, hogy a hited miért téves?
Ja azt a hívők szokták.
Ha valaki azt állítja, hogy a háza 2000m2 de valójában 10m2 sincsen akkor én gyalázom az ő házát ha kijelentem, hogy a háza jóval kisebb mint amit állít?
A hiszti az nagyon megy itt. De olvasgassátok kicsit a Bibliát inkább és próbáljátok követni. Olyan Máté 7 körül olvasgassátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!