Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit keresnek a "vallás"...

Mit keresnek a "vallás" rovatban- nagy arányban- isten ellenes,istentelen fórumozók? Orgazmust okoz nekik,ha beletaposhatnak vallásos emberek lelkivilágába?

Figyelt kérdés

A vallásos emberek jelentős arányban kötelességüknek érzik -a krisztusi parancs alapján- hitük megosztását és a nem keresztény vallásosok társaságot keresnek másokkal, de kicsoda bízta meg a fenti réteget istentelen viselkedésükre?....Maga Sátán a közvetlen megbízójuk?

Érdekes,hogy rendszerint névtelenül gyakorolják átkos tevékenységüket!

#kötekedés #rosszindulat #isten ellenes #lelki orgazmus
júl. 16. 20:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

# 9.

Igen,tudatlan vagy,mert annak ellenére,hogy nem vagyok vallás követője,ezt írtad rólam:

"Ha a vallásoddal kapcsolatos racionális észrevétel számodra sértő..."

júl. 16. 21:08
 12/26 anonim ***** válasza:
85%

#10: semmilyen sértődés nincs a válaszomban. Te projektálsz.

Amit Te minősítésnek próbálsz beállítani, az az általános alany egyik használata csupán

Ellenben Te írod: "Igen,mélységesen zavar,felháborít,amikor [...]!" Kell ennél több bizonyíték arra, milyen lelki állapotban írtad a válaszod?

Értem, hogy kaptál a napokban néhányszor ívet, most próbálod ezeket a fordulatokat mások ellen használni, de nagyon gyenge a kivitelezés. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Inkább érvelj személyeskedés helyett. Ha nem teszed, azzal egyértelműen engem támasztasz alá.

Ja, és olyan vallás nincs, hogy "istentelenség". Ahogyan nem hobbi az, ha valaki nem gyűjt bélyeget.

júl. 16. 21:11
 13/26 anonim ***** válasza:
85%

"nem vagyok vallás követője"

. Akkor mit is keresel a "VALLÁS" rovatban?

Hoppá.

júl. 16. 21:11
 14/26 A kérdező kommentje:

# 13.

Én a vallást,Krisztus örömhíre terjesztésére használom s nem követem.

Minden hívemet óvom vallások követésétől és javaslom Krisztus követését helyette.(Mivel nincs üdvözítő vallás,csak üdvözítő Krisztus.)

júl. 16. 21:22
 15/26 anonim ***** válasza:
85%

"Minden hívemet óvom vallások követésétől"

. Tehát végeredményben ugyanazt csinálod, mint az ateisták.*

A kör ezzel bezárult.

-----

* Mert Te is az vagy.

júl. 16. 21:27
 16/26 A kérdező kommentje:

# 12.

A sok üres rizsa után:

Ha az istentelenség nem vallás, akkor miért vannak vallásokra jellemző tulajdonságai, mint pl.

Liberális és ortodox irányzatai.(Maóizmus,Leninizmus vs.nyugateurópai irányzatok.)

Nagy és apró szentjeik(Marx,Lenin,Maó,Pol Pot,párttitkárocskák,böszmék,stb)

Szent helyeik.(Mauzóleumok,terek,épületek)

Szent napjaik (Máj 1,Nov 1,Ápr 1,stb.)

Szent szobraik(Leninkék,szentjeiket ábrázoló hatalmas szobrok,stb.)

Zsoltáraik(A párttal,a néppel,Fel,fel,ti rabjai a Földnek,stb.)

Világszervezeteik(Kommunista internacionálé,stb.)

júl. 16. 21:38
 17/26 A kérdező kommentje:

# 15.

Én nyiltan megvallom a megbízómat,feladatomat és,hogy mi a célom a vallás felhasználásával.

júl. 16. 21:41
 18/26 anonim ***** válasza:
85%

A "sok üres rizsa után" Te írsz sok üres, és közhelyes, emellett téves rizsát, aminek alapja, hogy az ateimzus azonos a kommunizmussal.

Nem, többségünk kifejezetten elítéli a kommunizmust.

És a kommunizmusban nincs semmi "szent".

Ez most magadhoz képest is szánalmas lett. Pedig az aztán magas léc.

júl. 16. 21:42
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként az ilyen hülyeségeket, ha legközelebb bedobnád, inkább mentsd el, mert most szánalmasan sokáig tartott összegyűjteni.
júl. 16. 21:44
 20/26 A kérdező kommentje:

# 18!

Hol írtam,hogy AZ ateizmus = kommunizmus?

Az egy ága az istentelenségnek.

júl. 16. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!