Van itt olyan ,aki a jógának az útját járja és sikerült elérni-e benne eredményeket és ha igen akkor mit?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mindenre ezzel kapcsolatban.
Én egy éve kezdtem tanulni a jógának az elméleti részét nagy vonalakban.(Az előtt csak videókat hallgattam guruktól!)
Amit én szerintem sikerült is elsajátítani ,de még gyakorlatban csak részlegesen sikerült megvalósítani azt ,amit leírt.
Pl:Erőszaktól mentesség.Sikerült két évvel ezelőtt leszoknom teljesen a húsról.
Most egyenlőre a megtanult dolgokat igyekszem észben tartani.
júl. 13. 20:13
1/1 anonim válasza:
Mese mese mátka.. Inkább kérdezd meg magadtól ki meditál és miért meditál bontsd ki ezeket magadban és meg is spórolsz 55 évnyi felesleges placebo gyakorlatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!