Mit keresnek a "vallás" rovatban- nagy arányban- isten ellenes,istentelen fórumozók? Orgazmust okoz nekik,ha beletaposhatnak vallásos emberek lelkivilágába?
A vallásos emberek jelentős arányban kötelességüknek érzik -a krisztusi parancs alapján- hitük megosztását és a nem keresztény vallásosok társaságot keresnek másokkal, de kicsoda bízta meg a fenti réteget istentelen viselkedésükre?....Maga Sátán a közvetlen megbízójuk?
Érdekes,hogy rendszerint névtelenül gyakorolják átkos tevékenységüket!
Ebben a rovatban vallásról van szó, nincs semmilyen világnézeti kikötés, hogy mely kérdésre válaszolhatok.
Ha a vallásoddal kapcsolatos racionális észrevétel számodra sértő, akkor a vallásoddal van baj. Ha nem bírod a vitát, nem kell nyilvánosan beszélned róla. Egyedül a hívők meg az ezósok várnak el különleges elbánást a véleményükkel kapcsolatban. Ha megfigyeled, sehol máshol nem jön ez elő.
Az egyik fő céljuk, hogy megtörjék a keresztények hitét, akik az igaz valláshoz tartoznak.
Az 100%, hogy ezt nem fogják tudni örökké csinálni, és az is 100% hogy nem vár rájuk örök boldogság, ha sosem bánják meg szívből a bűneiket.
# 2.
Velem kapcsolatban tudatlan vagy!
Én nem vagyok vallásos,vagy inkább Krisztus az, akit megvallok s nem vallásfelekezet! Nehéz dolgod van,ha Krisztus ellen akarsz racionális észérvet felhozni,hacsak nem az irracionális szeretetét.
Első mondatod alapján azt vélhetem,hogy istentelenség a vallásod,hisz idetartozónak érzed magad.
Igen,mélységesen zavar,felháborít,amikor egy afroamerikait nyilvánosan "rohadt nigger majomnak" nevez valaki!
Az itt jelenlévő istentelenek ehhez mérhető gyalázatosságokat követnek el renszeresen a vallásosokkal szemben.
Utolsó két mondatodra:
Olvasd vissza sértődött válaszodat és rögvest előjön a nevezett jelenség!
"Utolsó két mondatodra:
Olvasd vissza sértődött válaszodat és rögvest előjön a nevezett jelenség!"
Ezek szerint a probléma ott kezdődik, hogy te önkényesen mindenféle téveszmét beleerőltetsz mások kommentjeibe.
Potyondi Gergely!
Igen,tehát az "Ördögatyától" valók.
# 1.
Mi alapján ítélsz trollnak? Kifejtenéd?
Ha nem tudod,akkor rágalmazónak minősíted magad!
"Velem kapcsolatban tudatlan vagy!"
. Egy szót nem ejtettem rólad.
Ezek után az, hogy Te címkézed sértődöttnek a válaszom, már meg sem lep. :D
# 6.
Olvasd vissza sértődött 2. válaszodat!
Nem is téveszme,amit rólad tapasztaltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!