Hithü katolikus minden nap néz misét? Én van, hogy csak két három hetente, ha úgy érzem be tudom fogadni.
Figyelt kérdés
Online nézem mert súlyos mozgássérült vagyok, tehát a miért nem mész templomba témakört engedjük el.. Szóval én csak akkor nézem ha be tudom fogadni, nem mindig megy, ilyenkor alig várom a elbocsátó áldást, és vége, de ha ritkábban nézem teljesen átélem ahogy kell annak meg nem látom értelmét, hogy azért nézzem, hogy "kipipáljam", hogy megvolt ma is . Én katolikus nak lettem keresztelve, de nem tartom, Bibliát olvasok! Imádkozok , és 1-2 éve online is nézem a katolikus misét. Szóval ti minden nap néztek misét? (természetesen a kérdés azokhoz szól akik értik a mise jelentőségét nézik is ) köszi.2024. júl. 5. 18:10
11/14 A kérdező kommentje:
10 ,köszi.
Szerintem meg ha hiszek Jézusban az is elég. A mise sokak szerint emberi találmány sőt van aki szerint bálvány imádat. ÉN NEM IGY gondolom, de szerintre
2024. júl. 6. 18:20
12/14 A kérdező kommentje:
Sokak szerint a mise emberi találmány és bálvány imádat. Szerintem nem de szerintem a Biblia olvasás és maga a Jézusba vetett hit fontosabb mint a mindennapi ritus.
2024. júl. 6. 18:21
13/14 anonim válasza:
Sokak szerint Jézus kitalált mese és Isten nem létezik. Sokak szerint.
Szóval te tudod, mindenki úgy hisz, ahogy akar, én igyekszem Jézust követni, még ebben is.
Csak elég értelmetlen a kérdés, esetleg önigazolást szerettél volna kapni? Ezek tudod annyira felesleges dolgok, illetve kérdések, amikor a kérdező csak egy kis vállveregetésre vágyik, hogy valaki azt mondja, "így kell tenni, jól csinálod". :)
14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen érthető a kérdés, arra voltam kiváncsi, hogy a vallási egyházi szabályok szerint a Katolikus ember minden nap nézi e. Szerintem ezzel semmi újdonságot nem mondok rengetegen azt mondják hiszik Istent, de a papokat nem szeretik mert politizál stb, templomba se mennek, de hisznek, szóval semmi vállveregetés... úgy hiszek ahogy szeretnék nem ahogy a hithü katolikus mondja, hogy elkárhozás satöbbi ha ezt azt nem csinálok ami a vallás szabály. Engem ez érdekelt aki tényleg betartja a vallása szabályait az minden nap nézi e , mert úgy tudom a vasárnapi a kötelező előirt a hétközi az nem.
2024. júl. 7. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!