Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A pokolra kerül az is, aki...

A pokolra kerül az is, aki valamikor bűnt tett, de halála előtt megtérült?

Figyelt kérdés
Csak mert azt mondja a biblia, hogy a m4szturbálás bűn("Ha kezed megbotránkoztat, vágd le. Jobb csonkán bemenned az életre, mint két kézzel a kárhozatra jutni, az olthatatlan tűzre.") de idős koromra, 80 évesen biztos nem fogom csinálni, de attól a pokolra fogok kerülni, ha most csinálom?

máj. 31. 22:44
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
35%

tgt!

A 17. és 20. válaszod tökéletes.

Aki leszavazott,az vagy gyengeelméjű,vagy sosem olvasta a történetet,vagy előítéletből,-ismeret nélkül- minősített.... Szégyelje el magát!

jún. 4. 20:48
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem kerül halála után senki sehova.

1. Ha senki nem tudja, hogy mi volt a születése előtt mi volt, mik voltak, akkor szintén ugyan így nem fogja tudni senki sem azt sem, hogy mi lesz és mik lesznek a halála után is.

2. Ha Isten mind ahányan élünk ezen a földön minden ember tetteiről tudna, akkor nem engedne ennyi veszélyes gonoszságokat sem.

Szóval a tény, hogy csak egymástól félnek csak az emberek, nincs semmi több. Ha valaki erősebb a másiknál és okosabb az akkor erősebb és okosabb mint a másik, ha valaki gyengébb és védtelenebb, akkor az gyengébb lesz, mint a másik.

Mindenki úgy hal meg, amije van mindenkinek, amit kapott a sorstól azzal hal meg mindenki.

Itt csak egy sors létezik csak, semmi több.

Mindenki amije van, amiket kapott a sorstól azzal hal meg mindenki.

okt. 6. 21:07
 43/45 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon sokáig én is hittem és bíztam a lélekvándorlásban, de már kicsit tartok tőle, hogy halál után nincs semmi, csak amit kapott minden ember a sorstól az van mindenkinek és az emlékek amiket átélt mindenki az kísér mindenkit végig az életétől kezdve a haláláig.
okt. 7. 18:59
 44/45 anonim ***** válasza:
0%

Pokol és a menny itt van a földön, csak azt is az ember teremti magának a viselkedésével.

Halál után, ha magával visz valakit a halál, ugyanúgy mint születése előtt is nem lát, nem hall, nem érez.

A testéből csak tárgy lesz.

okt. 20. 09:31
 45/45 anonim ***** válasza:
0%

A poklot is az ember teremti magának a viselkedésével, a cselekedetével és a gondolkodásával.

Már sajnos egyre valószínűbb, hogy nincs semmi a halál után.

Ember élet csak egyszer van, mindenki ahogyan gondolkodik és ahogyan cselekszik, abból adódik a mennyország és a pokol.

okt. 22. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!