Szia
pl amikor a Királyságáról beszélt: "„Az én királyságom nem része e világnak. Ha a királyságom része volna e világnak, szolgáim harcoltak volna, hogy ne szolgáltassanak ki a zsidóknak. Így azonban a királyságom nem innen való” János 18:36
Amikor a boldogság okáról tanított:
Máté 5:3–10
„Boldogok, akik tudják, hogy szükségük van Istenre, mivel övék az egek királysága....Boldogok, akiket üldöznek az igazságosságért, mivel övék az egek királysága."
Arról, hogy honnan való: "Így folytatta: „Ti innen a földről vagytok, én pedig felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok." János 8:23
János 3:13 "Továbbá egy ember sem ment fel az égbe, csak az, aki az égből jött le: az Emberfia."
János 16:28 "Az Atyám képviselőjeként jöttem el ebbe a világba. Most itt hagyom a világot, és elmegyek az Atyához.”
János 3:13 "Továbbá egy ember sem ment fel az égbe, csak az, aki az égből jött le: az Emberfia."
Nagyon sok van még.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!