Jézus teste megvan még valahol?
Megtalálod bármely katolikus templomban, kenyér színe alatt.
Az emberi teste feltámadt.
Oké, akkor máshogy fogalmazok. Jézus kereszthalált halt, majd romolhatatlan testben feltámadott. Jelenlegi kutatásaim alapján arra a meggyőződésre jutottam, hogy pünkösd utáni eltünése betervezett volt. Isten határozta el, hogy ő is, mint előtte Illés és azt megelőzően Énok is hasonlóképpen lépjenek tovább. Meggyőződésem szerint a teste jelenleg elérhetetlen. Őt magát, Jézust el lehet érni, de a romolhatatlan teste, melyet meg lehet érinteni, ám zárt ajtókon is képes vele átmenni valahol téren és időn kívül helyezkedik el. Kutatásaim alapján Énok és Illés lesznek a két próféta, akik látszólag visszatérve kárára lesznek a fizika elméleti törvényeinek. nem lesz rá magyarázat. Sőt, le is írják majd őket, mint csalókat, aztán viszont e hír után néhány nappal látványos módon ugyanúgy eltűnnek, mint egykoron. Isten pakolgatja őket az időben. Nem tudom mi okból, ez Isten dolga. Ám ők embertestben utaznak az időben nem úgy, mint Jézus. Az ő teste abszolút más jellegű. De amit írtam róla, hogy ott van a tér és idő azon pontján, ahol és amikor a föld bolygó élt 0 és 33 között, az igaz. Viszont oda jutni jelenleg tudomány szempontjából elméletben lehetséges, de gyakorlatban még nem. Sőt kutatásaim alapján több időutazó is vissza tért Krisztus idejébe, ám a történelem menetén vagy nem tudtak vagy nem akartak változtatni. Jelenlegi elméletek szerint lehetséges az időutazás, de nem lehetséges változtatni a történéseken. De elmélet ez egyenlőre. Viszont Jézus teste vissza fog térni. Ezt amúgy jövendőlik. Ezek a jövendőlések és a mandela efektusok is az időutazás eredményei a kutatásaim alapján. Azt tudni vélem, hogy egy időutazó, fiatal, fehér ruhás férfi visszatért és szemtanúja volt a feltámadásnak, ami annyira meglephette, hogy el sem hagyta a sírt, amíg meg nem zavarták az érkező asszonyok, akik intézték volna a testét.
Na már most, az is elképzelhető, hogy Jézus időutazók vitték a jövőbe vagy a történelem bizonyos pontjára. Tényleg, ha tudományosan nézzük lehetséges. De azt sem tartom kizárva, hogy eleve tudott az érkezésükről és azért is született abban a korban. Eleve tudta az eseményeket. De aki úgy hisz Istenben, mint ahogy én, az ettől függetlenül ne zárja ki Isten létezését. Aki pedig nem hisz benne, annak hiába is magyarázhatnám.
Viszont kutatásaim alapján Jézus akkor is Istenné vált a kereszthalál után. De Istennek nincs szüksége ember testbe, hiszen bárkiben megtelepedhet test nélkül, aki hajlandó átadni neki a gyeplőt. Csak az a tudatállapot, az a kiüresítés elérése nehéz, hogy ez megtörténjen, de vallom , hiszem és át is éltem, tehát tudom, hogy ez nem hogy lehetséges, hanem igaz. De ugyanaz volt velem is, mint Jézussal, hogy nagy megosztást váltottam ki a környezetemben, és végül meg is haltam. De visszahoztak. na azóta derült ki a pikácsu-mandela efektus. Szóval az ilyen időmahinálások okozzák a mandela efektusokat.de krisztus teste jelenleg időn és téren helyezkedik el várva az utolsó napokat, amikor ismét használatba veszi majd úgy végleg.
Ja és az, aki trollkodásnak vélte és lepontozta az írásomat korábban, tudja meg, hogy ez igaz. És őrüljetek neki, mert ha hamis lenne egyikünk sem létezne.
Aki pedig érti, amit most leírtam, az egészen közel jár Isten országához, sőt már benne is van.
2021.01.20-án dél magasságában biztosan történt egy időmachináció, melynek szerencsés túlélője lehettem. +/- 1-2 óra, nem emlékszem pontosan az időpontra, feltételezem ez is az időmachináció mellékhetása. Mindegy, jó, hogy megtörtént, mert különben leszakadt fejjel hevernék egy koporsóban. De a mai napon ismét történt egy közvetlen időmachináció, így újabb mandela efektus felbukkanására lehet számítani, sejtésem szerint valami virággal kapcsolatos dolog.
"Johnah papa virágát még vissza kell játszania" -ez az üzenet érkezett a tér időn kívűlről. És íme beteljesedik ez is.
Úgyhogy örüljetek és vigadjatok, ha van rá lehetőség, mert van ok a mulatozásra. Dicsőség az Úrnak, Isten országa mindenek előtt!
Én is időutazó vagyok! Ott voltam! Jézus elmagyarázta amennyire emberileg lehetséges megérteni és felfogni hogyan hagyta ott Isteni dicsőségét. Hogyan ment át és végig az Angyali szférákon, dimenziókon, egeken. Hogy az Élő ISten az Atya hogyan testesült meg benne és általa. Hogyan jelentette ki és nyilatkoztatta ki ISten önmagát Testben, Jézus személyében a teremtett világ sámára!
Aztán itt van Illés és Énok! Őket Isten testben elragadta e világból, de az idők végén az antikrisztus idején Jézus visszajövetelét megelőzően ismét eljönnek, visszajönnek, mert nekik is meg kell halniuk testben Isteni hitben. Hirdetniük kell Isten tiszta Evangéliumát, mert az idők végén már teljes mértékben eldeformálódik, eltorzul az Isten igéje. Hamis téves tanítások miatt. Össsze-vissza átfordítgatott Bibliai értelmezések és magyarázatok miatt a Biblia elveszti igaz mondanivalóját. Illés és Énok Prédikálni fogja Isten igazságát és csodákat fognak tenni. Ám az emberiség az antikrisztus hitetése által és az Isten két prófétájának ítélkező csodatételei miatt az emberek nem fogják kedvelni őket. Az antikrisztus Jézus feltámadását leutánozva, feltámadva megöli az ISten 2 prófétáját Illést és Énokot, akiknek holtestei az utcán heverve harmadnapra feltámadnak és felmennek az Úrhoz. Akkor beköszön a sötétség korszaka a "nagy nyomorúság".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!