Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A muszlim és az iszlám vallású...

A muszlim és az iszlám vallású országokban van különbség a nőkkel való bánásmódban?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán jogaik ezeknek a nőknek,akik ilyen országokba születnek?Megverhetik,megerőszakolhatják vagy megölhetik őket büntetlenül a pasik?

2023. dec. 26. 09:35
 141/168 anonim ***** válasza:
14%

"Nagyon jók a hozzászólások, majd meghalok a röhögéstől:DDDD Muszlim gyerek rendesen felmossa a padlót a kamukereszténnyel. Ilyen jól nagyon rég szórakoztam :DDDD"

Bevallom néha tényleg szórakoztató, de én inkább sajnálom őket. Fogalmuk sincs mennyire komoly tétje van az evilági döntéseiknek. Próbálom észérvekkel, bizonyítékokkal, logikus magyarázattal rávezetni az igazságra őket, de látod még a saját Bibliájukat is letagadják, csak hogy ne kelljen az iszlámnak igazat adniuk.

jan. 4. 23:08
 142/168 anonim ***** válasza:
82%

"Idéznéd a Biblia hol írja azt hogy Jézus háromszor köszönt így és utána, előtte soha egyszer sem?"

Idéznéd, hol írja a Biblia, hogy Jézus csakis így köszönt, nem ahogy épp akart, ahogy minden normális ember?

jan. 4. 23:10
 143/168 anonim ***** válasza:
82%

"Próbálom észérvekkel, bizonyítékokkal, logikus magyarázattal"

Akarod mondani, hazugságokkal, érvelési hibákkal?

jan. 4. 23:10
 144/168 anonim ***** válasza:
14%

"Hihetetlen, micsoda vergődést levágsz, csak mert kiderült hogy a téveszméiddel ellentétben a Bibliában nem létezik semmiféle fix vagy bármilyen formában elvárt köszönés"

Jézus úgy köszönt ahogy a muszlimok. A zsidók is úgy köszönnek ahogy a muszlimok. Tehát az Ábraháminak nevezett vallásokban mindenki ugyanúgy köszön, Jézus is a Bibliában, csak a keresztények nem. És szerinted nincs semmiféle fix , elvárt köszönés ? :)

"Mohamed pont hogy egy hamis próféta az idézett versek alapjan, hisz nem ugyanazt hirdeti, mint Jézus. Komolyan az egyetlen érved bármire is az, hogy hazugságokat gyártasz?"

Aminek az az oka hogy megváltoztatták a Bibliát. Szóval nem Mohamed próféta hirdet mást hanem a Bibliát írták át a keresztények.

jan. 4. 23:13
 145/168 anonim ***** válasza:
82%

"Azt mondod Isten eljött személyesen, köszönt az embereknek, de te arra sem vagy képes hogy úgy köszönj ahogy Ő, és tetejében még ki is jelented hogy nem is fogja érdekelni?"

Ha érdekelte volna, nyilván közli ezt. Vagy mostmár isten nevében is hazudozol? Azért van ám ott pofa...

jan. 4. 23:14
 146/168 anonim ***** válasza:
82%

"Jézus úgy köszönt ahogy a muszlimok"

A mintavételi torzításon alapuló hazugságod alapján, mint rámutattam korábban. A Biblia alapján semmiféle fix köszöntés nincs.

"Aminek az az oka hogy megváltoztatták a Bibliát."

Tehát amikor a hazugságaidra keresel önigazolást, akkor hitelesnek képzeled a Biblia szavait, de amijt kiderült hogy a Biblia szavai téged cáfolnak, egyből egy átírt hazugság lesz amire az előbb még hivatkozni próbáltál. Na így kell totálisan meghazudtolni még saját magad is, gratulálok :D

jan. 4. 23:16
 147/168 anonim ***** válasza:
82%

"Ha háromszor köszönt így az lehet véletlen? És persze nem csak háromszor, nem ír ilyet a Biblia."

A Biblia konkrétan 3 esetben írja, megkerestem és megszámoltam, veled ellentétben. Egy-egy esetet több evangéliumban is leír, ezért ezeket értelemszerűen egynek vettem.

Azt se írtam, hogy véletlen lenne, a feltámadt Jézus biztos okkal köszönt így a megrémült tanítványoknak.

"Te is kitalálhatsz egy mesét amiben minden marhaság de úgy köszönsz a mesédben hogy a valóságban is."

Az ugye megvan, hogy ezeket a történeteket nem Jézus írta le, hanem tanítványai vagy apostolai (vagy azok tanítványai).

"és tetejében még ki is jelented hogy nem is fogja érdekelni"

Mivel Jézus elmondta, hogy miket fog számon kérni, s abban nem szerepelt, ezért ki merem jelenteni, hogy nem fogja érdekelni :)

Az iszlámmal ellentétben a kereszténység nem a babonák vallása.

"A keresztények azt sem tudják mi az hogy ima és mi az hogy fohász. Nálatok ezek szinonimák. Szerinted ezeket Isten nem tisztázta? De bizony csak ti keresztének meghamisítottátok."

A Biblia definiálja, hogy mi az ima, az imát lehet mondani különböző testtartásokban, hidd el, hogy egyáltalán nem érdekel, olyan hamis vallások, mint az iszlám, hinduizmus és egyebek, mit tekintenek imának.

"Jézus és a próféták úgy imádkoztak ahogy kedvük tartotta?"

Idéztem neked, hogy ezek a próféták és Jézus imádkoztak állva, imádkoztak ülve, imádkoztak térden állva, arcukat ég felé emelve, és imádkoztak leborulva is. Ez utóbbit te idézted, hamis módon elhallgatva a többit.

"Száz botütést ír elő..."

Azért a 100 botba elég könnyen bele lehet halni, főleg ha érzékenyebb szerveket ér. Lehet utána olyan maradandó sérülései lesznek, hogy a kövezés kegyelem lett volna neki.

Tehát igen, az iszlám egy brutális vallás, ahol 100 ütéssel közel, vagy teljesen halálra vernek ártatlan embereket. Látod, a keresztény vallásban nincs ilyen büntetés. Jézus azokat a zsidókat is elküldte, akik meg akarták kövezni a házasságtörésen ért asszonyt.

"Az miért gond ha 2-300 évvel később jegyezték le"

Ha 200 évvel később jegyezték le, akkor az csak egy legenda és nekem nem bizonyító erejű.

"Azok a versek csak Mohamed prófétára igazak."

Mármint azok a versek, amire céloztam, s miszerint Mohamed hamis próféta és átkozott.

"Rákerestem és csak annyit írnak hogy hatással volt az iszlámra de semmi konkrétum. Magyarul hazugság."

Gondolom azért hazugság, mert nem egyezik az elméleteddel, hanem ellent mond annak :D

Ez aztán erős érv. Én továbbra is a történészeknek hiszek.

"Hogy a zsidók betartották Istennek ezt a parancsát és úgy köszönnek ahogy Isten parancsolta."

Mutasd meg nekem, hol parancsolta ezt Isten.

"sőt még azt is kijelentetted hogy Istent nem érdekli amit nem tudom hogy képzelsz"

Úgy képzelem, hogy Jézus elég világosan elmondta, hogy mi alapján üdvözülünk, a köszönés mikéntje nem volt benne.

"Idéznéd a Biblia hol írja azt hogy Jézus háromszor köszönt így és utána, előtte soha egyszer sem?"

Ha te tudsz idézni olyat, ami nincs, akkor te nagy mágus vagy barátom :D

Na ezen meg én nevettem egy jót.

Ha Jézus nem köszönt így több alkalommal, akkor azt hogy tudnám neked idézni?

jan. 4. 23:23
 148/168 anonim ***** válasza:
14%

"Idéznéd, hol írja a Biblia, hogy Jézus csakis így köszönt, nem ahogy épp akart, ahogy minden normális ember?"

Ha háromszor leírja a Biblia hogy Jézus így köszönt akkor ez általános és Isten parancsa. Ezért köszönnek a zsidók is így.

"Akarod mondani, hazugságokkal, érvelési hibákkal?"

Ez rád igaz. Tőlem távol áll az ilyesmi.

"Ha érdekelte volna, nyilván közli ezt. Vagy mostmár isten nevében is hazudozol? Azért van ám ott pofa..."

Írja is. Ezért köszönt így Jézus többször is.

"A mintavételi torzításon alapuló hazugságod alapján, mint rámutattam korábban. A Biblia alapján semmiféle fix köszöntés nincs."

Nincs semmiféle torzítás. Mindenki így köszön, a Biblia is ezt írja, kivétel a keresztények.

"Tehát amikor a hazugságaidra keresel önigazolást, akkor hitelesnek képzeled a Biblia szavait, de amijt kiderült hogy a Biblia szavai téged cáfolnak, egyből egy átírt hazugság lesz amire az előbb még hivatkozni próbáltál. Na így kell totálisan meghazudtolni még saját magad is, gratulálok"

Tudományos tény hogy az ószövetséget és az Újszövetséget is meghamisították. Én csak bemutatom hogy mik azok a részek a Bibliából amik eredetiek lehetnek.

jan. 4. 23:28
 149/168 anonim ***** válasza:
82%

"Ha háromszor leírja a Biblia hogy Jézus így köszönt akkor ez általános és Isten parancsa"

Nem. Az isten parancsa, amit isten megparancsol. Olyat soha nem parancsolt, hogy így kell köszönni.

"Ezért köszönt így Jézus többször is"

Miért köszönt volna ezért így?

"Nincs semmiféle torzítás"

Ha az eltérő variációk közül kiragadsz egyet, a többit pedig elhallgatod, és hazug módon csak azt az egyet veszed figyelembe, de, ez a mintavételi torzítás. És értelemszerűen hamis lesz a végkövetkeztetés.

"Én csak bemutatom hogy mik azok a részek a Bibliából amik eredetiek lehetnek."

Tehát önkényesen válogatsz ugyanazon forrásból, és így gyártasz hazugságokat? Elég szánalmas próbálkozás.

jan. 4. 23:33
 150/168 anonim ***** válasza:
82%

"Ez rád igaz. Tőlem távol áll az ilyesmi"

Mondod ezt, miután már egyenesen isten nevében hazudozod, hogy te mondod meg mi isteni parancs és mi nem. Az igen :D

Az iszlámban előírás a hazudozás, vagy ilyenkor épp szégyent hozol a saját hitedre?

jan. 4. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!