Van itt olyan, aki ateista LETT, majd "visszatért"?
#21 Nincs jobb dolgod mint itt provokálni, kötekedni és sértegetni másokat?
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy jelentse ezt a provokátort.
Amúgy tudjátok bizonyítani a hiteteket, vagy csupán vakon hisztek?
Aki „visszatér” az általában valami trauma miatt teszi és nem racionális érvek mentén.
"Ócska többszázéves ateista közhely."
Szerintem jelentsük ezt is.
#24 te tudod bizonyítani, hogy az ateista/materialista világképed igaz, vagy csak vakon hiszel?
Nekünk vannak Isten érvein.
Nektek semmi, az egyetlen amit tenni tudtok, hogy próbáljátok cáfolni vagy negálni a keresztények érveit.
De egyedölálló bizonyítékot még sosem tudott hozni az ateizmus arra, hogy miért a ti világképetek lenne az igazi.
"Ócska többszázéves ateista közhely."
Szerintem jelentsük ezt is."
Azon kijelentésem nem a személyed ellen irányult, hanem érvelésed ellen így azt sem sértőnek, sem pedig provokálónak nem lehet minősíteni.
Érted? Te nagy tudású.......
Na most meg megijedt :)
Tanulj pl. Fizikát, ezek az érvek bizonyíthatóak, reprodukálhatóak, mert ez tudomány.
"Einstein, Newton, Darwin, Hawking stb..."
Einstein teista volt valószínűleg deista, fizikában letett munkássága semmilyen módon és mértékben nem zárja ki egy teremtő Isten létezését.
Darwin javában hívő keresztény volt mikor az evolúciós elméletét kidolgozta. A fajok eredete c. könyvében még meg is említi Istent.
Ráadásul később sem a tudományos munkássága miatt lett ateista.
Newtont megsem említem, megrögzött vallásos volt.
Maradt Hawking. Na róla már kevesebbet tudok.
De ha úgy gondolod Hawking kozmológiában és fizikában tett munkássága valláskritikai szempontból megállja a helyét, kérlek ismertesd velem annak tárgyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!