Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Katolikus házaspároknál az...

Katolikus házaspároknál az esti imát a szex előtt, vagy utána kell elmondani?

Figyelt kérdés

#esti ima
2023. dec. 21. 18:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20.Hsz!

Hozzánk menekül egy hottentotta.

Nem azért,mert otthon életveszély volt,hanem Soros Bácsi azt igérte,hogy nálunk banánból van rakva a kerítés és a fákon levelek helyett Dollárok csüngnek.

A mi hottentottánk rájön,hogy mi nem követjük a saríját,nem szemeteszsákban járnak a nők és az egész alkotmányunk egy penészes elefánt pottyantást sem ér.

Mi fedeles házat adunk neki és ingyen kaját-még banánt is-,de az a saríja nagyon hiányzik neki. Folyton sírdogál hiánya miatt. Visszasírja azt a drága saríját!

Menyország számára ez az alkotmányos ország ingyen lakással,kajával?

Nem,nem! Ez maga a pokol.

Vagy megpróbálja idecsalni azt a magasságos saríját,vagy megpusztul itt a hiányától.

Isten szeretet és örökkévaló országában a szeretet törvényrendszere uralkodik.

Aki azt megveti,számára a pokol volna a menyország.

Isten nem kényszeríti oda!

Egy örökkévalóságra megsemmisíti. Ennyi!

"Tüzes tó"

Nyilván egy szimbólikus kép.

Láttam azt a filmet,amin az ISIS,egy elfogott szír pilótát elevenen elégetett egy fém ketrecben. Szegény srác közel 1 percig szenvedett a tűztől! Semmiképpen nem egy örökkévalóságig!

Ja,majd a "lelke" szenved egy örökkévalóságon keresztül?

Az Isten lénye egy darabja?

Sátán kínozza egy örökkévalóságon keresztül az Isten lénye egy darabját?

Kapjunk már a fejünkhöz!

Sátán,az angyalaival egy örökkévalóságra elpusztulnak az utolsó ítéletkor,hogy a bűn emléke is kitörlődjön a világmindenség emlékezéséből!

Hova tettük az eszünket?

2023. dec. 23. 18:14
 22/24 anonim ***** válasza:
ön elmebeteg?
2023. dec. 23. 18:20
 23/24 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Nem erőszakolja rád az üdvösséget. Ha elutasítod Őt, tetteid következményeképp elkárhozol.

2023. dec. 23. 19:31
 24/24 anonim ***** válasza:

A jelenlegi 1-es vagyok, aki szintén alaposan le lett pontozva.

Bocsánat, ha érzéketlen voltam, de a válaszommal a helyzet abszurditását szerettem volna érzékeltetni. A kérdés azt fejezi ki, mintha a katolikus házaspároknál csak a takarodó utáni kötelező házastársi élet volna lehetséges. Mintha (amikor a körülmények engedik) nem is létezhetne olyan, hogy pl. napközben megkívánják egymást a házaspárok (még egyszer írom: amikor a körülmények engedik).

A kérdésre válaszolva: akkor inkább a szex után legyen ima.

2023. dec. 23. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!