Valaki elmondaná nekem, hogy amikor azt állítják az evolucioban , hogy "És akkor vagy utána hirtelen megjelent a homosapiens" azt hogy értik, hogy megjelent? Ez még viccnek is rossz. Nem inkább arrra gondolt hogy átalakult.
Figyelt kérdés
vallásos véleményre vagyok kiváncsi kedves moderátorok. Nem kell átpakolni. köszi2023. szept. 23. 16:33
1/13 Demion válasza:
Vallásos véleményre vagy kíváncsi az evolúcióról?
Sok sikert.
2/13 anonim válasza:
Ha már kifejezéseken akarsz lovagolni, akkor kialakult. Elvégre átlakulni csak az tud, ami már eleve létezik.
3/13 anonim válasza:
Mit nem értesz? Megjelent. Előbújt a fa mögül. 😊
4/13 anonim válasza:
"átalakult"
Nem, hanem valóban megjelent.
Ezt úgy képzelheted el, hogy volt egy szülőpár, aki még NEM volt homo sapiens.
Legalább az egyik gyerekük meg már igen.
Csak nehéz megmondani, hogy pontosan mikor és hol volt ez, ráadásul külsőre ez nem igazán látszott rajtuk.
5/13 A kérdező kommentje:
pont most néztem az evolúcióról egy kis sorozatot, ott elmondták hány féle emberfajta létezett és azt mondták , hogy amikor együtt élt több ember faj vagy típus hiába párosodtak közös utód nem volt lehetséges
2023. szept. 23. 18:04
6/13 anonim válasza:
Mi lenne ha hiteles oldalakon utána olvasnál?
7/13 A kérdező kommentje:
nekem valami nagyon sántít.
2023. szept. 23. 18:11
8/13 anonim válasza:
A különböző emberi fajok valóban nem tudtak MÁR egymással szaporodni.
De előtte, amikor még nem különböztek annyira, akkor még igen!
Például a neandervölgyiekkel a modern ember RÉSZBEN tudott még szaporodni.
NÉHÁNY neandervölgyi férfinek és NÉHÁNY modern nőnek még születhetett egymástól olyan gyereke, aki termékeny volt.
Az ő utódai vagyunk mi (kivéve a négereket, ők nem).
9/13 anonim válasza:
Valóban azt állítják, hogy hirtelen megjelent? Annyit tudunk, hogy vélhetően kb. 300 ezer éve jelent meg a Homo sapiens, ennyi idős a legrégebbi leletünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!