Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy reagálsz ha egy ateista...

Hogy reagálsz ha egy ateista azt mondja neked, hogy te már menthetetlen vagy a vallásból?

Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

Kit érdekel?!

Az ő problémája, hogy ateista létére mit hisz a vallásról.

2023. okt. 12. 00:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha szó szerint ezt mondja, hogy én már menthetetlen vagyok a vallásból, akkor megköszönném a bókot, de azért egyúttal hozzátenném, hogy ez így elbizakodott kijelentés, mivel az istenhit nem feltétlenül konstans az ember életében, még akkor sem, ha alapvetően hívő. Az Istenbe vetett hit és Krisztus tanításának megtartása a mindennapokban is folyamatos döntések sorozata.
2023. okt. 12. 11:59
 13/16 anonim ***** válasza:
levezetem neki hogy az ateizmusa is vallás
2023. okt. 12. 15:21
 14/16 A kérdező kommentje:

Mert hiába mutatunk fel bizonyítékokat, hogy Jézus történelmi volt, nem fogadják el...

Mint a Buddha tagadók :D

2023. okt. 12. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Szóval HA szektás lennél, akkor is bóknak vennéd.

Mi is pontosan a vallás kára?

Érdekes, erről nem írt még senki semmit, de mindenkinek habzik a szája, hogy passzív agresszívan odacsűrjön valamit.

2023. okt. 15. 06:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Amikor a keresztény kutatók nem tudják elfogadni azokat a bizonyítékokat, akkor elég gyengék.

Nemde?

2023. okt. 15. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!