Hogy reagálsz ha egy ateista azt mondja neked, hogy te már menthetetlen vagy a vallásból?
Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 17:14
1/16 anonim válasza:
Mondom neki, hogy ő még menthető és imádkozom érte, hogy megtérjen.
2/16 A kérdező kommentje:
Hát mondjad.
2023. okt. 11. 17:34
3/16 anonim válasza:
Azt mondom, hála istennek. Nem is kell hogy bárki is ki akarjon menteni
4/16 anonim válasza:
Megmondom, hogy amíg nem tudja mit jelent a vallás az én elmémről megjegyezve, addig ne használja a szót velem.
Nincs nekem se vallásom se hitem. Nekem "csak" az isteni igazságom van, és végtelen testvér, akik támogatnak, hogy virágozzak és szolgáljam isten gyermekét, a létezést.
6/16 A kérdező kommentje:
Igen Lucifer, élvezd ki amíg lehet, mert tudjuk, hogy Isten legyőzi a Gonoszt! Isten hatalmasabb, erősebb <3 :)
2023. okt. 11. 18:33
7/16 anonim válasza:
Most már habzik a szám. Miért csinálod ezt?
8/16 A kérdező kommentje:
Akkor te igazából kóla vagy.
Az szokott habzani.
2023. okt. 11. 19:46
9/16 anonim válasza:
Én habzóbor vagyok...
Vagy legfeljebb kofola.
De maradjunk a gyöngyözőbornál :)
10/16 anonim válasza:
Amúgy az intellektuálisabb ateisták a "vallás károsult" szót használják rám ilyenkor.
Igyekszem megbocsátani az ilyen bántó mondatokat. Nem könnyű ez. Legyen meg velük Isten akarata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!