Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Talán nem érem meg a 16. dik...

Talán nem érem meg a 16. dik életévemet, ki volt meg ilyen menthetetlen helyzetben volt?

Figyelt kérdés

Sajnos úgylátszik,nincs sok esélyem a túléléshez,és még nagyon fiatal vagyok.Mit láttam az életből? SEMMIT.

Hogy lehet pár hónap alatt sok hasznos dolog,bátran megtenni,a betegség nagyon legyengít :/

Volt mar ismerosotok (v. valaki) ilyen helyzetben (?)

2011. márc. 31. 19:10
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
*dolgot,
2011. márc. 31. 19:10
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

sajnos nem tudok válaszolni, de nagyon sajnálom! remélem találsz gyógymódot! :(

szurkolok neked! el tudnád mondani, milyen betegség? talán van megoldás.

2011. márc. 31. 19:13
 3/43 anonim ***** válasza:
milyen betegséged van?
2011. márc. 31. 19:15
 4/43 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj bármit, amit eddig elfelejtettél megtenni. Töltsd annyi időt a barátaiddal, szeretteiddel, amennyit megtehetsz. És hogy honnan tanulj fontos dolgokat? Nézd meg a NANA c. animét ( indavideón fent van - www.indavideo.hu )

Én millió és egy okosságot tanultam belőle. ( Ha láttad már, akkor nézd meg még egyszer, ha anti animés vagy, akkor is ezt az egyet nézd meg )

2011. márc. 31. 19:17
 5/43 A kérdező kommentje:

Tüdőgyulladásom van,születésem óta,minden a bronhitisszel kezdődött,és végül 7.éve kiderült,hogy csak rendszeres megfigyelés alatt és minden fél órási gyógyszerekkel,mehetek tovább az életben.Pár hónapja már a szervezetem nem viselje el a rendszeres gyógyszereket.

Az épületben ahol lakunk,most nemrég halt meg egy 30 éves nő,ugyanebben a betegségne,soha nem cigizett se semmi.Én kezdek belenyugodni,ha lehet egyáltalán megnyugvásnak nevezni.Már sírni nem tudok.

2011. márc. 31. 19:18
 6/43 anonim ***** válasza:
Szegényem:( fel a fejjel:) Nem lesz ott semmi gond,inkább kapaszkodj az életbe:D volt egy fiú itt a faluba,aki 2-szer lett rákos és mindkétszer túlélte..nagyon legyengítette persze,de volt ereje élni.Volt egy Ewing-sarcomás lány,talán hallottál róla,ha nem,akkor ajánlom,hogy a google.hu-n rákeress Gergely Alexandra blogjára,sajnos ő már meghalt,de reményt adhat,ahogy ő kapaszkodott az életbe.És később,ha megérted majd a 17.,18.,19..stb életévedet,akkor majd írj..és egész addig írj,én tartom benned szívesen a lelket:) nyugodj meg,semmi baj nem lesz,kapaszkodj az életbe!Tegyél meg mindent.
2011. márc. 31. 19:19
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Bármi legyen, soha ne nyugodj bele, de tanuld meg 'elfelejteni' - Vagyis ne gondolj rá állandóan. Soha, de soha ne fordulj magadba, élvezd és érezd az élet minden percét, ami megadatik.
2011. márc. 31. 19:20
 8/43 A kérdező kommentje:

Igen,végig késírtem Alexandra minden mozzanatát,amit megosztott a világgal.

Én 7.éve reménykedem fojamatossan,mostmár kezd a remény meghalni.Egyszerüen érzem,hogy nincs túl sok hátra.

Mennyi szegény ember van a világon,mindenki csak az élelemért harcol,én meg az ÉLETEMÉRT,inkább lennék örök életemben szegény mint hogy ........ :( Sz.r az élet.

2011. márc. 31. 19:23
 9/43 anonim ***** válasza:
Jaj,ne keseredj el..:( bármi is lesz,nekem írhatsz nyugodtan.Akár privátot is!:)
2011. márc. 31. 19:25
 10/43 anonim ***** válasza:
26%
És ha valakinek, hát neked igazán szar. Nem úgy mint a többi síró-pityogó tehetetlen balf*sznak, aki ide feljár...
2011. márc. 31. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!