Talán nem érem meg a 16. dik életévemet, ki volt meg ilyen menthetetlen helyzetben volt?
Sajnos úgylátszik,nincs sok esélyem a túléléshez,és még nagyon fiatal vagyok.Mit láttam az életből? SEMMIT.
Hogy lehet pár hónap alatt sok hasznos dolog,bátran megtenni,a betegség nagyon legyengít :/
Volt mar ismerosotok (v. valaki) ilyen helyzetben (?)
Sajnos mostmár nincs sok hátra,ha lekapcsolnak a lélegeztetőröl akkor,....egy másvilág lesz.
ÉN MINDENT MEGTETTEM,AKKOR IS SOHA SE NEM FOGOM FELADNI. :(
Tüdőgyulladásom van,évek óta kapom a gyógyszereket,és pár hónapja a szervezetem már nem viselje el.Lehetőségem lett kijönni édesanyámhoz,Canadába,itt vagyok a főklinikán,azt gondoltuk itt majd jobban tudnak rajtam segíteni,de sajnos ebben nincs szerencsém.Egy fajta vírust is elkaptam,valami malária féleséget,vagy mit magam sem tudom,hisz az orvosokat sem értem,minden a legroszabb.
Megigérte édesanyám hogyha már nem érem meg a holnap éjszakat,megfogja azt ide írni.
Mindent,mindent köszönök mindenkinek.
Egyetlen lányom,még mindig küzd,de már nagyon nehezen :( :(
Édesanyja
Köszönöm,hogy ennyire aggódtok miattam.
Egy olyan hírem van,ami nekem maga a csoda..
Múlthéten,alig hoztak vissza,a gépek éltettek csak,keső este,észhez tértem valamennyire,és a barátom széken ülve aludt mellettem,odautazott rögtön hozzám :( :( azóta,még bátrabb vagyok,és minden mellett kiállok.Csak ha ő itt van.
Ez volt a legszebb gesztusom,reménykedek a jóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!