Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Talán nem érem meg a 16. dik...

Talán nem érem meg a 16. dik életévemet, ki volt meg ilyen menthetetlen helyzetben volt?

Figyelt kérdés

Sajnos úgylátszik,nincs sok esélyem a túléléshez,és még nagyon fiatal vagyok.Mit láttam az életből? SEMMIT.

Hogy lehet pár hónap alatt sok hasznos dolog,bátran megtenni,a betegség nagyon legyengít :/

Volt mar ismerosotok (v. valaki) ilyen helyzetben (?)

2011. márc. 31. 19:10
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:
Tanácsot nem igazán tudok adni, csak egyet, h tényleg ne add fel és csináld úgy ahogy eddig, legyél ugyanilyen kitartó mint most... Remélem minden rendben lesz! Én szurkolok neked!
2011. ápr. 3. 19:59
 22/43 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, próbálj meg ugyanilyen kitartó lenni, amilyen eddig voltál, és ha épp nincs kivel megosztani az érzéseidet, gondolataidat, írj nyugodtam ide a kérdéshez, szerintem mi válaszolók segítünk, esetleg megpróbáljuk benned tartani a lelket. Azt javaslom emellett ha van erőd, sétálj a természetben, esetleg ha eddig nem volt valamilyen kisállatod, szerezz be egyet, és gondoskodj róla. Ő is tartani fogja benned a lelket. Fel a fejjel!
2011. ápr. 3. 22:13
 23/43 A kérdező kommentje:

Sajnos mostmár nincs sok hátra,ha lekapcsolnak a lélegeztetőröl akkor,....egy másvilág lesz.

ÉN MINDENT MEGTETTEM,AKKOR IS SOHA SE NEM FOGOM FELADNI. :(

2011. ápr. 3. 22:30
 24/43 anonim ***** válasza:
Leírnád kicsit részletesebben, hogy mi a betegséged, és mennyi esélyed van a túléléshez? Csak hogy mi is tisztán láthassunk. Mit mondanak az orvosok? Holnap este leszek újra, akkor elolvasom amit írtál. Nincs esetleg valamilyen természetgyógyász/ alternatív terapeuta?
2011. ápr. 3. 22:41
 25/43 A kérdező kommentje:

Tüdőgyulladásom van,évek óta kapom a gyógyszereket,és pár hónapja a szervezetem már nem viselje el.Lehetőségem lett kijönni édesanyámhoz,Canadába,itt vagyok a főklinikán,azt gondoltuk itt majd jobban tudnak rajtam segíteni,de sajnos ebben nincs szerencsém.Egy fajta vírust is elkaptam,valami malária féleséget,vagy mit magam sem tudom,hisz az orvosokat sem értem,minden a legroszabb.

Megigérte édesanyám hogyha már nem érem meg a holnap éjszakat,megfogja azt ide írni.

Mindent,mindent köszönök mindenkinek.

2011. ápr. 3. 22:47
 26/43 anonim ***** válasza:
Úristen, én elbőgtem magam! Ennyire súlyos a helyzet, te jó ég! Istenem, add, hogy te írhass ide, ne az anyukád:(((
2011. ápr. 4. 06:54
 27/43 A kérdező kommentje:

Egyetlen lányom,még mindig küzd,de már nagyon nehezen :( :(

Édesanyja

2011. ápr. 4. 22:01
 28/43 anonim ***** válasza:
:(((
2011. ápr. 5. 07:08
 29/43 anonim ***** válasza:
Mi újság van?Szeretnénk tudni akik itt szorítunk?
2011. ápr. 18. 08:46
 30/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy ennyire aggódtok miattam.

Egy olyan hírem van,ami nekem maga a csoda..

Múlthéten,alig hoztak vissza,a gépek éltettek csak,keső este,észhez tértem valamennyire,és a barátom széken ülve aludt mellettem,odautazott rögtön hozzám :( :( azóta,még bátrabb vagyok,és minden mellett kiállok.Csak ha ő itt van.

Ez volt a legszebb gesztusom,reménykedek a jóban...

2011. ápr. 18. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!