Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Talán nem érem meg a 16. dik...

Talán nem érem meg a 16. dik életévemet, ki volt meg ilyen menthetetlen helyzetben volt?

Figyelt kérdés

Sajnos úgylátszik,nincs sok esélyem a túléléshez,és még nagyon fiatal vagyok.Mit láttam az életből? SEMMIT.

Hogy lehet pár hónap alatt sok hasznos dolog,bátran megtenni,a betegség nagyon legyengít :/

Volt mar ismerosotok (v. valaki) ilyen helyzetben (?)

2011. márc. 31. 19:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
írhatok neked privit? ott el szeretnék mesélni egy történetet magamról, é hogyan éltem túl a rákot, és gyógyultam ki belőle. minden csak fejben dől el.
2011. márc. 31. 19:27
 12/43 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el,ne gondolj a betegségre fel a fejjel és élvezd az élet minden egyes pillanatát.Csinálj azt amit szeretnél,akarsz.Csak pozitívan,mint ahogy az előttem szoló is mondta,minden a fejben dől el,Ő a rákból gyógyúlt fel.Írj neki privát had mondja el a történetét,és meríts belőle.Hajrá,akik ezt olvassuk mindnyájan szorítunk Neked!!!!:))))
2011. márc. 31. 19:32
 13/43 A kérdező kommentje:

Emailem, mallysimon@ymail.com

Próbálok mindent megtenni,és nem fogom feladni,bármennyire is nehéz lesz.Élni akarok,...bár nem fogok azzal a tudattal meghalni,hogy feladtam.

2011. márc. 31. 19:33
 14/43 anonim ***** válasza:

Az első és legfontosabb, hogy ne add fel, ne hidd azt, hogy nincs már tovább.

Rengeteg apró, de szép dolog van az életben, és sokukhoz még csak pénz vagy szerencse se kell. Akár egy szivárvány vagy egy ember mosolya, ezekért érdemes élni és élni akarni.

2011. márc. 31. 19:34
 15/43 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! Ezek szerint Neked is csak a betegségről a szólt az életed, mint nekem. Csodálom, hogy van Benned élni akarás!

Ez a CF, ugye? Vagy én tudom rosszul, kérlek ne vedd tolakodásnak, hogy így megkérdeztem!

Fel a fejjel! Nagyon csodás ember vagy, hogy az tudtál maradni. Mások egy kis torokfájással eljátsszák a hattyú halálát, Te pedig igazi harcot vívsz az élettel szemben.

2011. márc. 31. 19:35
 16/43 anonim ***** válasza:

Veled vagyunk, ne add fel!

Persze, könnyű ezt mondani, de remélem segít valamit.

2011. márc. 31. 20:41
 17/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :/
2011. márc. 31. 22:37
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

"Az orvosok izomsorvadása miatt 18 évet jósoltak neki, ő most 22 éves múlt. Azt mondták, sosem áll lábra, hónapokkal ezelőtt erre is rácáfolt. Feladni? Kizárt.Táncolni kerekesszékkel? Neki természetes. Lefutni egy félmaratont? Sima ügy. Segíteni másokon? Számára nem kérdés. Mégis álmatlan éjszakái vannak, mert a behajtók kopogtatnak az ajtón. A csekkek sorakoznak, a hűtő üres, a lakbér befizetésre vár hónapok óta."

Annyira élni akart, hogy még ma is él és virul. Sikerült azóta talpra állnia is:) Volt egy rákos ismerősöm és ő is meggyógyult. Nem szabad magad "eltemetni" élni kell és küzdeni! Nem szoktam ilyeneket javasolni de egy agykontrol tanfolyam lehet, hogy segítene! Egy próbát megér. Kitartás és jobbulást! (: Minden rendben lesz!

L/19

2011. márc. 31. 22:44
 19/43 anonim válasza:
szia, írtam neked privit, nem tudom megkaptad-e ^^
2011. márc. 31. 22:44
 20/43 A kérdező kommentje:

skitty-elolvastam,köszi szépen az információkért,elfogom olvasni.Mindent megfogok tenni,mindent.

Pár órával ezelőtt voltam a klinikán,pumpálták ki a tüdőböl a vizet,a köhögési rohamom egyenlő a kibírhatatlannal :/

2011. márc. 31. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.