Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztények miért utasítják...

A keresztények miért utasítják el a melegek örökbefogadását? A gyerek legyen inkább nevelő otthonban ahol nem lehet egyedül, titokban, mint egy azonos nemű pár? Nem értem.

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 20:07
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
65%

De ezeket nem tudod érvekkel alátámasztani. Ezek is csak állítások. Na írd ide, amikor személyeskedtem! Vagy amikor álkeresztény voltam. Gyerünk, csináld!

2023. szept. 29. 22:55
 32/48 IstenGyermeke1 ***** válasza:
35%

Gyereket család fogadhat örökbe. Család a házasságon alapul. Kik házasodhatnak? EGY FÉRFI és EGY NŐ. Tehát nem fogathatnak örökbe a b*zik, sem a nem házas párok.

A CIC nem ír semmit a melegekkel szemben, gondolom triviálisnak tartja, hiszen a 1970 körül írták a zsinati atyák.

2023. szept. 30. 07:47
 33/48 anonim ***** válasza:
26%
Te szeretnéd kérdező hogy téged azonos nemüek neveljenek?Én úgy gondolom hogy ha gyerek lennék és választhatnék a nevelő otthon és az általad felvázolt lehetőség közül akkor gondolkodás nélkül a nevelőotthont választanám.Semmi bajom nincs a melegekkel,lehet hogy mindent megadnának neki,de szexuális élete olyanná válna amilyen a nevelőszüleié.
2023. szept. 30. 09:24
 34/48 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék!

Bár mivel ha még fiatalabb lennék, akkor rögtön igent mondanék.

2023. szept. 30. 09:27
 35/48 anonim ***** válasza:
29%

34-es

És mi vinne rá arra téged hogy mégis rögtön igent mondj ha fiatalabb lennél?Mit találsz ebbe vonzónak?

2023. szept. 30. 09:36
 36/48 A kérdező kommentje:
Azt gondolnám " Nah, elég legyen a sok idegesítő farkas között, végre lesz magánéletem, inkább menjek el, minthogy maradjak még Isten tudja meddig! ""
2023. szept. 30. 09:39
 37/48 anonim ***** válasza:
21%
Mennyi sok szívtelen gonosz hozzászóló van, akik inkább hagynák szerencsétlen gyereket egy hasonlóan szívtelen állami otthonban rohadni, hogy aztán eggyel több lezüllött bűnöző palánta kerüljön az utcára :(
2023. szept. 30. 09:59
 38/48 anonim ***** válasza:
70%

37-es

És az nem szívtelenség,hogy a gyereket az iskolában csúfolni fogják az miatt,hogy két apukája vagy két anyukája van?

Az nem szívtelenség,amikor a gyereket belekényszerítik egy olyan helyzetbe,hogy döntést hoznak helyette és ez miatt a kortársai kerülni fogják,és lehet hogy képtelen lesz a heteroszexuális életre?Szerintem érdemes lenne elgondolkodni azon is,hogy egy ilyen örökbefogadás egészségesen hat e a gyermek lelki fejlődésére.Ugyanis az is opció hogy egy házaspár(egy férfi és egy nő)fogadja örökbe azt a gyereket.

2023. szept. 30. 11:34
 39/48 anonim ***** válasza:
23%

"Ugyanis az is opció hogy egy házaspár(egy férfi és egy nő)fogadja örökbe azt a gyereket."

Gondolom azért várnak annyian örökbefogadásra, vagy lehet legtöbbjük nem is vár már rá, mert beletörődött, hogy senkinek se kell, mert annyira opció.

Amúgy ne magadból indulj ki a csúfolódást és megvetést illetően, s akkor mindjárt nem lesz olyan rossz a helyzet.

2023. szept. 30. 14:52
 40/48 anonim ***** válasza:
67%

39.Hsz!

Tény már igen régóta,hogy sokkal több a heteroszexuális pár,akik szeretnének örökbefogadni,mint a kiadható gyermek.

2023. szept. 30. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!