A keresztények miért utasítják el a melegek örökbefogadását? A gyerek legyen inkább nevelő otthonban ahol nem lehet egyedül, titokban, mint egy azonos nemű pár? Nem értem.
De ezeket nem tudod érvekkel alátámasztani. Ezek is csak állítások. Na írd ide, amikor személyeskedtem! Vagy amikor álkeresztény voltam. Gyerünk, csináld!
Gyereket család fogadhat örökbe. Család a házasságon alapul. Kik házasodhatnak? EGY FÉRFI és EGY NŐ. Tehát nem fogathatnak örökbe a b*zik, sem a nem házas párok.
A CIC nem ír semmit a melegekkel szemben, gondolom triviálisnak tartja, hiszen a 1970 körül írták a zsinati atyák.
Nem szeretnék!
Bár mivel ha még fiatalabb lennék, akkor rögtön igent mondanék.
34-es
És mi vinne rá arra téged hogy mégis rögtön igent mondj ha fiatalabb lennél?Mit találsz ebbe vonzónak?
37-es
És az nem szívtelenség,hogy a gyereket az iskolában csúfolni fogják az miatt,hogy két apukája vagy két anyukája van?
Az nem szívtelenség,amikor a gyereket belekényszerítik egy olyan helyzetbe,hogy döntést hoznak helyette és ez miatt a kortársai kerülni fogják,és lehet hogy képtelen lesz a heteroszexuális életre?Szerintem érdemes lenne elgondolkodni azon is,hogy egy ilyen örökbefogadás egészségesen hat e a gyermek lelki fejlődésére.Ugyanis az is opció hogy egy házaspár(egy férfi és egy nő)fogadja örökbe azt a gyereket.
"Ugyanis az is opció hogy egy házaspár(egy férfi és egy nő)fogadja örökbe azt a gyereket."
Gondolom azért várnak annyian örökbefogadásra, vagy lehet legtöbbjük nem is vár már rá, mert beletörődött, hogy senkinek se kell, mert annyira opció.
Amúgy ne magadból indulj ki a csúfolódást és megvetést illetően, s akkor mindjárt nem lesz olyan rossz a helyzet.
39.Hsz!
Tény már igen régóta,hogy sokkal több a heteroszexuális pár,akik szeretnének örökbefogadni,mint a kiadható gyermek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!