Jehova tanúival lehetne titokban Bibliát tanulmányozni? (Bővebben lent)
Szia
Nem lehetne ezt megbeszélni mégis a papáddal? Hány éves vagy? nem lehet önálló döntésed?
Én több évtizede vagyok tanú, a férjem nem az, és rögtön ellenezte még a Biblia olvasását is. Mégis meg tudtuk beszélni. Ez az út nálad nem járható?
Vannak Krisztusnak tanácsai ezzel kapcsolatban, ami azt támasztja alá, a követése, a tanítása szerinti életút nehézséggel jár. Neked itt az első.
„Ha valaki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a kínoszlopát, és folyton kövessen engem” MÁTÉ 16:24
"... aki megtagad engem az emberek előtt, azt én is meg fogom tagadni égi Atyám előtt." Máté 10:33
Ha most kiállsz az mellet, hogy szeretnéd megismerni a Teremtődet, és Krisztust (János 17:3), az gazdag jutalommal jár.
De egyébként szívesen...
"Ha most kiállsz az mellet, hogy szeretnéd megismerni a Teremtődet, és Krisztust (János 17:3), az gazdag jutalommal jár."
itt a "kábítószeres cukrosbácsi kerítő"
/ jehova szektás /
ELSŐ HAZUG BESZERVEZŐ MONDATA ! gazdag jutalom
szélhámosság !
hogy merészel gazdag jutalmat ígérni egy érdeklődőnek ?!,
és EZZEL CSÁBÍTANI a szerencsétlen érdeklődő ÁLDOZATOT,
egy olyan "akárki .."
aki az égvilágon SEMMIRE sem tud garanciát vállalni a jehova szektában ,egy olyan szektában
ami inkább nyomorék családokat gyárt.
K Zitust letiltottam.
Magamtól fogom olvasni a Bibliát,és a gyakorikérdések oldalt hanyagolom egy jó ideig.Részemről téma lezárva.
Szia
Igen írtál, én betegségem miatt nem tudtam neked napokig(5) válaszolni és te letíltottál.
Csak azért írok, hogy elnézést kérjek tőled...a betegséggel nem számoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!