Ha azon agyalok, hogy ma éjjel a takaró alatt titokban Minecraftozok, az a Sátán kísértése, és ne tegyem?
Volt már többször is, hogy telefonoztam lámpa oltás után, meg ettem, rádiót hallgattam az ágyamban. De ez bűn? Nem szabadna amúgy ilyeneket nekem.
Mit tanácsoltok? Nagyon nehezen alszom el és addig is unatkozom csak. Valamivel elkéne foglalnom magam.
hajnali 3-kor ne Minecraftozz...
Amint lemész egy bányába, vagy találsz valami hegységet, retkes cobblestone-ból lesz egy kereszt a falban, amiről először azt hiszed, hogy egy sima dungeon. Közben a seed átáll magától 666-ra és egyszercsak... benyit a szobádba a sátán...
DE! Ilyen nem létezik! Nem bűn éjjel telefonozni, de nem ajánlott, mert a (képernyőből a retinára jutó) kék fény hatására melatonint kezd termelni a szervezeted, amitől nem tudsz aludni és fáradt leszel másnap.
hát fizikai munkát, öregem...
(ne sértődj meg)
Valami mással, mint telefonozással, mert az elektronikai eszközökkel kicsit "máshogy" fáradsz el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!