Hogyan lehet megcáfolni azt az ellen érvet a feltámadásról, hogy Jézus Krisztus csak tetszhalott állapotba került, mert egy indiától megtanulta az egészet titokban?
Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 20:31
1/15 anonim válasza:
Lándzsával átdöfött oldallal? Hát, apám, ha te ezt kitanulod, alapíthatsz egyházat.
2/15 A kérdező kommentje:
Na és mivan ha átírták a történetet? Vagy pedig nem úgy hangzott el ahogy a Bibliában is? Mint az Őslakó című filmben.
2020. okt. 18. 20:35
3/15 anonim válasza:
Ez is egy elvi lehetőség. Amúgy a film érdekes volt, nekem tetszett :)
4/15 A kérdező kommentje:
nekem is, de csalódtam abban, hogy John Jézus. Ezért 5/3 csillagot kap tőlem. De szerencsére nincsen 14 000 éves ember :D a kamerák miatt már lebukott volna, és a sok ember miatt. :)
Akkor a tetszhalott kizárva? És hogyan? :) levezette a fájdalmát és így élte túl az egészet.
2020. okt. 18. 20:40
6/15 A kérdező kommentje:
Szerinted? :D ne offolj. :)
2020. okt. 18. 20:47
7/15 anonim válasza:
Ez a feltámadás dolog kicsit túl van lihegve.Ha három nap múlva feltámadt akkor nem áldozott fel túl sokat,legfeljebb csak a hosszú hétvégéjét..
8/15 anonim válasza:
Mind a kettőnek közel egyforma esélye van, nem offolásból kérdeztem. Indiaiak nem nagyon jártak arra, indiánok pláne nem
9/15 A kérdező kommentje:
a filmben pedig az volt.
2020. okt. 18. 21:20
10/15 anonim válasza:
Régen másodkézből lett leírva.
Bármi történhetett.
Őszíntén nem is érdekel mi is volt a valóság, a mögöttes üzenet fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!