A pszichikai betegeknek milyen megoldást ad az Isten
haláluk után?
31/37 A kérdező kommentje:
Ez az oldal jó mert anonim. Írjam ki a Facebookra hogy az unokatestvérem barátai olvassák és anyu kikösse a netet? Voltak már problémáim többször hogy dolgokat kiirtam oda és torolnom kellett a 14 éves fiókom. Aztán más kiírta helyettem hogy az unokatesom méhnyakrákos és azt hitték én voltam és abból is balhé lett. Itt gindolom nem olvassák nagyvaradiak. Bár neki magyarországi barátai is vannak de remélem hogy azok nem gyakoriznak. Azok irodai dolgozók meg mabagetek. Nem hinném hogy ide járnak.
32/37 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne anonim az oldal nem lenne hova kiírni. Mert a Facebookra tényleg nem lehet. Hiába van az unokatesóm letiltva ha látják a barátai meg a nagyváradi kollégái és elküldik neki. Itt gondolom csak nem ismert neki rá mert a nevem sincs kiírva meg az O neve sem. Hacsak a történet nem. Mert az nem mindennapi hogy örökbe fogadott vagyok és pszihikai beteg aki irigyli az uncsijat aki elvált aztán rákos lett és anyunak lakik de van kilátásba lakás amibe anyu ad kölcsön. Szóval a történet ritka hogy vflaki elvált és rákos is legyen meg irigy unokatestvére és ha csak.arrol nem ismerik fel. De mindennap új kérdés van és gondolom ha olvassák is nem pint erre kattannak rá. Még nem is az elvált kategóriába tettem.
Szia, a betegségedet kezeltetni kellene. A családodnak pedig foglalkoznia kellene a te problémáddal is. Egy válás és egy rák sem leányálom, különösen, ha utána már nem lehet neki gyereke. De mindegy, hiszen vagy te, akit istápolni kell(ene).
2023. szept. 10. 12:47
34/37 A kérdező kommentje:
Van neki két gyereke és nem akar már többet. Inkább a havi ciklus miatt rossz neki meg a primer betegség amire kapja a kemót. De hogyhogy nem kell befekudjon hanem tabletta a kapja otthonra? Apu annakidelyen befekudt a kórházba és csak havobta egy nap kapta. Az én problemammal kéne törődni, jól írod. Egy ismerősöm azt mondta hogy anyu nem kellett volna befogadja mert tudta hogy 4 éves korom óta gyűlölöm. Hanem.a csdlad össze kellett volna fogjon és közösen egy lakást bereljenek neki. A szülei külföldön vannak és oda nem engedi az apja a gyereket meg jóba sincs az unokatesom az apjával. A testvére tömbházba lakik és ott nem ncs hely meg az állatokat oda nem vihette. Az kellett volna hogy anyu meg az ő szülei összefogásnak és bereljenek nekimegy lakást míg a hitelt fizette a közös lakásra az urával. Mikor eladtak.aclakast meg akkor kellett volna anyu kölcsön adjon ( a szülei nagyon kevéssé segítik mert az apja nem akarja) hogy vegyen egy lakást.
35/37 A kérdező kommentje:
Igazad van én vagyok akit istápolni kéne. És júniusig nem volt rákos vágy S nem tudtuk. Addig kellett volna lépni valamit, ahogy írtam hogy közösen albérletet fizetni neki. Elég lett volna ha anyu az állatokat vállalja úgy hogy az unokazesom hoz nekik enni. Anyu azt mondta hogy a válás miatt lett rákos. De én utanaolvastam a mehnyakraknak hogy 10 meg 20 évig is lappang ha elkapta a HPV vírust. A stressz esetleg felgyorsította de ha nem vált volna el.akor is beteg lett volna csak nem ilyen agresszíven. Az anyja is méhnyakrákos volt de 0 stádiumú, kipakolták és semmi baja. Ő meg hármas. Nem is értem ha érezte januárban hogy nincs rendben miért nem ment orvoshoz? Miért várta meg míg júniusban szülési fájdalom tör rá és beviszik?
Nekem nagyon az az érdekem hogy meggyógyuljon mert nem.akarom hogy a gyerek és az állatok anyunak maradjanak. Ő is gondolom még akar gyógyulni mert fel akarja nevelni a kicsit. A nagy a saját apjához ment mikor az anyja vált a kissebbik apjától. Elboonditotta az apja hogy menjen oda. Van két kicsi gyerek meg egy kutya aztán kell ott egy jó cseled aki vigyáz rájuk míg a szülők buliznak meg kirándulnak.
Anyunál 2 szoba van és ő az egyikbe van a gyerekkel. Egy ágyba alszanak is és a holmija szanaszét mert nincs helye elpakolni. Nem tudja mije hol van. Én megkönnyebbültem ha bejönnek a lakás és elmenne anyutol. Május óta havonta egyszer járok anyuhoz. Addig hetente mentem és mindig gyonoridegem volt. Tudjátok milyen amikor zavar valaki recott van az amyasnal?
"Ez az oldal jó mert anonim. Írjam ki a Facebookra hogy az unokatestvérem barátai olvassák és anyu kikösse a netet? "
Nem, hanem keres egy másik anonim oldalt, ahol nincsenek veszélyes örültek. Az elméd érdekében.
2023. szept. 10. 13:07
dragam, van neked kivel beszelgetni a mindennapokban?
2023. szept. 13. 13:55
Kapcsolódó kérdések: