Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A pszichikai betegeknek...

A pszichikai betegeknek milyen megoldást ad az Isten haláluk után?

Figyelt kérdés
Engem nagyon érint a dolog nem szégyellem. Sokan a betegségük miatt rosszak mert nem értik meg az embereket hogy mit miért csinálnak meg irigyek hogy a többi ember ép eszű és teljes életet él. A pokolba nem lenne igazságos jutni. De ha a mennybe jutnak ott örökké szenvednek a betegségük miatt.

#Isten #üdvözülés #Pszichikai beteg
2023. szept. 9. 16:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Azért irigyled, mert neki van élete, neked pedig nincs. Ami túl szép az nem igaz - ilyen az életben van, nem a mennyben.
2023. szept. 9. 21:23
 22/37 A kérdező kommentje:
Azért irigylem mert agyilag egészséges és mert van élete. Én is inkább lennék elvalt meg befogadott meg méhnyakrákos mint beteg. A méhét kivették és egyre jobban van. De nekem ha kiveszik az ág ám akkor meghalok és a lelkem tovább él és avval van baj. A lélekkel.
2023. szept. 9. 21:26
 23/37 A kérdező kommentje:
Az agyam. 4 éves korom óta irigylem azt a nőt. Ha fiu lenne vagy korban volna köztünk vagy 6 év a 3 helyett akkor nem irigyelnem mert nem hasonlítanak össze magam vele. Az ocse 6 hónappal öregebb nálam és az se beteg de nem irigylem mert fiú én meg nő. Nem hadonlitom vele össze magam.
2023. szept. 9. 21:28
 24/37 anonim ***** válasza:
50%
A mennyországban is van cirkusz, ott is mulatnak a példakeresztények.
2023. szept. 10. 00:32
 25/37 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Isten téged pont úgy szeret,mint bárkit itt a Földön!

Amikor majd elalszol a "halál alvásába",pont úgy fogod várni Krisztus 2. eljövetelét,mint mások,akik bíztak Isten jóságában.

A keresztény hitvallás szerinti test feltámadásakor olyan tested,szellemiséged lesz,mint Ádámnak és Évának volt bűnbeesésük előtt.

Egy másik kérdés,amit én kérdezek tőled:

"Mutass,egy pszichésen tökéletesen egészséges embert,aki sosem volt depressziós,fóbiás,vagy paranoiás!"...Sokat ne fáradj a keresgéléssel,mert hamarabb találsz fehér hollót!

Az,hogy felismered saját pszichés problémáidat fényes bizonyítéka annak,hogy nem vagy súlyos beteg,ugyanis a pszichés betegeknek rendszerint NINCS betegségtudatuk.

Végül:

Te és mindazok,akiknek testi,szellemi problémákkal küzdünk,sokkal jobban és eredményesebben várjuk Nagy Orvosunk visszatértét,mint az "egészségesek".

2023. szept. 10. 04:38
 26/37 anonim ***** válasza:

19

Miért adna új agyat? Azzal megváltoztatja azt az én-jét, amivel a világban létezett.

Ezek szerint mindenkinek új agyat kéne kapnia, s mindenkinek a legmagasabb egységes IQ-val és EQ-val, valamint egységes színekkel, szépséggel, gyorsasággal, magassággal és erővel kell rendelkeznie. Kommunista szagú kicsit ez a mennyország nem?

2023. szept. 10. 09:37
 27/37 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"De a lelkem beteg nem.a testem, érted? Hiába kapok új testet ha több eszem nem lesz. Nekem másik ágy vafylelek kéne vagy valami hogy normálisan gondolkozni tudják"

Te tényleg beteg vagy. Le írod hogy nem a tested beteg, hanem a lelked. Aztán le írod hogy az agyad a beteg. Nézd ha valami hiba van az agyaddal, biztos hogy az újtestedben nem lesz már meg a hiba. Is nem, ha az agyaddal van baj, nem a lelkeddel van baj.

Egyébként mi bajod van? Mi ennek a betegségnek a neve?

2023. szept. 10. 11:10
 28/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom magyarul mert Romániában élek. Tulburarea personalitate obsesiv compulsiv meg deliriant. Nem tudom ezek mik magyarul. És 18 éves koromig elemente de autist voltam aztán azt kivettek és kaptam az előbbit. A deliriantot úgy 2015 vagy 2017 óta. Az unokazesom hogy anyunak lakik és méhnyakrákos rátesz a bajomra. Soha nem szerettem és megviselte hogy anyu befogadta. Mi a francnak kellett elvaljon. És már az is szorongást kelt ha beteg akkor hogy fizeti ki anyunak a kölcsönt meg ha meghal mi lesz a kutyával. Főleg azt nem érteem miért vált el???? Én még sose lehetek agyilag egészséges gondolkodású hogy férjhez mehessek és 50 évet vagy 70 évet is eggyütt éljünk egy katolikus fiúval. Én református vagyok de azért katolikus kéne mert azok nem válnak, nem rákos betegek. A katolikusokat nincs megpróbáltatása sise mert őket védik a szentek. És ha bekerülnek egy katolikus családba ahol nincs válás meg megpróbáltatás hátha elmulba a betegsegem. Valahogy a katolikusoknak nincs ilyen problémája
2023. szept. 10. 11:18
 29/37 A kérdező kommentje:

Ez is az én kérdésem. Sajnos igaz ami az unokatestvéremmel van és ez rontbaz állapotomon. A gombát se doptam ki hogy egyszer megfozem.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..

2023. szept. 10. 11:19
 30/37 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
Katolikusok is szenvednek, csak nem mindegyik. A betegségeden nem hinném hogy ez határozná meg. De ez az oldal agyrohasztó hatású, szóval ha tényleg beteg vagy kerüld ezt a helyez. Nekem egy hónapig pihennem kellett, annyira kifárasztott ez az oldal a sok hülyével, pedig én csak autista vagyok.
2023. szept. 10. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!