A pszichikai betegeknek milyen megoldást ad az Isten haláluk után?
Kedves Kérdező!
Isten téged pont úgy szeret,mint bárkit itt a Földön!
Amikor majd elalszol a "halál alvásába",pont úgy fogod várni Krisztus 2. eljövetelét,mint mások,akik bíztak Isten jóságában.
A keresztény hitvallás szerinti test feltámadásakor olyan tested,szellemiséged lesz,mint Ádámnak és Évának volt bűnbeesésük előtt.
Egy másik kérdés,amit én kérdezek tőled:
"Mutass,egy pszichésen tökéletesen egészséges embert,aki sosem volt depressziós,fóbiás,vagy paranoiás!"...Sokat ne fáradj a keresgéléssel,mert hamarabb találsz fehér hollót!
Az,hogy felismered saját pszichés problémáidat fényes bizonyítéka annak,hogy nem vagy súlyos beteg,ugyanis a pszichés betegeknek rendszerint NINCS betegségtudatuk.
Végül:
Te és mindazok,akiknek testi,szellemi problémákkal küzdünk,sokkal jobban és eredményesebben várjuk Nagy Orvosunk visszatértét,mint az "egészségesek".
19
Miért adna új agyat? Azzal megváltoztatja azt az én-jét, amivel a világban létezett.
Ezek szerint mindenkinek új agyat kéne kapnia, s mindenkinek a legmagasabb egységes IQ-val és EQ-val, valamint egységes színekkel, szépséggel, gyorsasággal, magassággal és erővel kell rendelkeznie. Kommunista szagú kicsit ez a mennyország nem?
"De a lelkem beteg nem.a testem, érted? Hiába kapok új testet ha több eszem nem lesz. Nekem másik ágy vafylelek kéne vagy valami hogy normálisan gondolkozni tudják"
Te tényleg beteg vagy. Le írod hogy nem a tested beteg, hanem a lelked. Aztán le írod hogy az agyad a beteg. Nézd ha valami hiba van az agyaddal, biztos hogy az újtestedben nem lesz már meg a hiba. Is nem, ha az agyaddal van baj, nem a lelkeddel van baj.
Egyébként mi bajod van? Mi ennek a betegségnek a neve?
Ez is az én kérdésem. Sajnos igaz ami az unokatestvéremmel van és ez rontbaz állapotomon. A gombát se doptam ki hogy egyszer megfozem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!