Szerintetek igaz, hogy a zsidóknak azért megy olyan jól a dolguk, mert a zsidóknak sok okkult tudásuk van?
"a zsidóknak azért megy olyan jól a dolguk, mert a zsidóknak sok okkult tudásuk van?"
Honnan vetted ezt az ostobaságot? A zsidó vallás EGYISTENHIT, monoteizmus. A monoteizmusnak SEMMI KÖZE az okkultizmushoz.
A zsidó vallás szigorúan egyistenhit, I-ten teljesen, kizárólag szellemi. "Nincs fizikai formája, nem is test Ô, nincs mihez hasonlítani Szentségét." (Maimonides nyomán)
"A fajilag zsidó azt jelenti, hogy az illető a zsidó fajból származik."
Elimélekh és felesége, Noémi s két fia, Machlón és Kiljón Moáb földjére mentek az éhinség elõl. A fiúk megnõsültek. Azután meghalt Elimélekh és a két fiú is.
Idõvel elmúlt Judában az éhinség, Noémi haza indult, menyei vele. Külldte õket vissza, csalaádjukhoz, egyikük vissza is tért, azoban Ruth továbbra is ment Noémival. Azt mondta:
"ahová te mész, megyek én s ahol meghálsz, hálok meg én, néped az én népem, I-tened az én I-tenem;"
Ruth egyik dédunokája Dávid volt, Izrael legnagyobb királya.
Most akkor Ruth, Dávid "fajilag" zsidó, agy sem?
En annyit tudnek meg hozzafuzni a temahoz, hogy
- az okkult tanitasok es okkult szervezetek sokban tamaszkodnak a zsido tanitasokra es az Oszovetsegre, pl szabadkomuvesseg, teozofia, OTO, Seth Temploma, new age szervezetek...
- van ket zsido eretnek szekta is, akik a bal kez utja filozofiajat jarjak, kozuluk az egyik, a sabateanusok (Sabbatai Cevi tanitvanyaibol lettek) kifejezetten okkultistak, oket nevezhetnenk "zsio satanistaknak" is
- a kozepkori okkultizmus is sokat epit Salamon temploma szimbolikajara, a kabbalistak altal leirtakra, pl. demonok megdolgoztatasa..
De ezekkel a mainstream zsidosag sincs szerintem tisztaban, en azert, mert nekem is hobbim az okkultizmus, de a zsido kultura es folklor is.
En a 10%-os ashkenazi vagyok. 😄
Na most megyek es keszitem az ejfeli varazsritualet, amivel elszivjuk a goj kerdezotol a sikerenergiat. 😄
Utolsó igazad van, a démonok megdolgoztatását ki is felejtettem.
Lemegeton(Salamon kis kulcsai)
Ez is okkult dolog és Salamontól származik aki zsidó volt.
Ez is amolyan zsidó dolog.
Hozzáteszem, hogy Salamon nagy okkultista zsidó volt.
Salamon kis kulcsai miatt gondolom ezt, a Lemegeton miatt...
"Salamon nagy okkultista zsidó volt."
Nem. Salamon a valaha élt legbölcsebb ember volt. Az nem ugyanaz (mert a monoteizmusnak SEMMI KÖZE az okkultizmushoz). :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!