Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek igaz, hogy a...

Szerintetek igaz, hogy a zsidóknak azért megy olyan jól a dolguk, mert a zsidóknak sok okkult tudásuk van?

Figyelt kérdés

2023. aug. 20. 22:11
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
92%

"a zsidóknak azért megy olyan jól a dolguk, mert a zsidóknak sok okkult tudásuk van?"

Honnan vetted ezt az ostobaságot? A zsidó vallás EGYISTENHIT, monoteizmus. A monoteizmusnak SEMMI KÖZE az okkultizmushoz.

A zsidó vallás szigorúan egyistenhit, I-ten teljesen, kizárólag szellemi. "Nincs fizikai formája, nem is test Ô, nincs mihez hasonlítani Szentségét." (Maimonides nyomán)

"A fajilag zsidó azt jelenti, hogy az illető a zsidó fajból származik."

Elimélekh és felesége, Noémi s két fia, Machlón és Kiljón Moáb földjére mentek az éhinség elõl. A fiúk megnõsültek. Azután meghalt Elimélekh és a két fiú is.

Idõvel elmúlt Judában az éhinség, Noémi haza indult, menyei vele. Külldte õket vissza, csalaádjukhoz, egyikük vissza is tért, azoban Ruth továbbra is ment Noémival. Azt mondta:

"ahová te mész, megyek én s ahol meghálsz, hálok meg én, néped az én népem, I-tened az én I-tenem;"

Ruth egyik dédunokája Dávid volt, Izrael legnagyobb királya.

Most akkor Ruth, Dávid "fajilag" zsidó, agy sem?

2023. aug. 24. 22:12
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

En annyit tudnek meg hozzafuzni a temahoz, hogy

- az okkult tanitasok es okkult szervezetek sokban tamaszkodnak a zsido tanitasokra es az Oszovetsegre, pl szabadkomuvesseg, teozofia, OTO, Seth Temploma, new age szervezetek...

- van ket zsido eretnek szekta is, akik a bal kez utja filozofiajat jarjak, kozuluk az egyik, a sabateanusok (Sabbatai Cevi tanitvanyaibol lettek) kifejezetten okkultistak, oket nevezhetnenk "zsio satanistaknak" is

- a kozepkori okkultizmus is sokat epit Salamon temploma szimbolikajara, a kabbalistak altal leirtakra, pl. demonok megdolgoztatasa..

De ezekkel a mainstream zsidosag sincs szerintem tisztaban, en azert, mert nekem is hobbim az okkultizmus, de a zsido kultura es folklor is.

En a 10%-os ashkenazi vagyok. 😄

Na most megyek es keszitem az ejfeli varazsritualet, amivel elszivjuk a goj kerdezotol a sikerenergiat. 😄

2023. aug. 24. 22:34
 53/57 A kérdező kommentje:

Utolsó igazad van, a démonok megdolgoztatását ki is felejtettem.

Lemegeton(Salamon kis kulcsai)

Ez is okkult dolog és Salamontól származik aki zsidó volt.

Ez is amolyan zsidó dolog.

2023. aug. 25. 07:17
 54/57 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem, hogy Salamon nagy okkultista zsidó volt.

Salamon kis kulcsai miatt gondolom ezt, a Lemegeton miatt...

2023. aug. 25. 07:39
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

"Salamon nagy okkultista zsidó volt."

Nem. Salamon a valaha élt legbölcsebb ember volt. Az nem ugyanaz (mert a monoteizmusnak SEMMI KÖZE az okkultizmushoz). :P

2023. aug. 25. 21:23
 56/57 anonim ***** válasza:
52%
2023. aug. 26. 15:12
 57/57 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, ha érdekel, facebookon a JCC Bálint Ház oldalának a videói között van egy előadás a zsidó misztikáról és okkultizmusról... keresd meg.
2023. aug. 26. 15:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!