Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek igaz, hogy a...

Szerintetek igaz, hogy a zsidóknak azért megy olyan jól a dolguk, mert a zsidóknak sok okkult tudásuk van?

Figyelt kérdés

2023. aug. 20. 22:11
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

Nem ismerem a zsidó okkultizmust.

De ebbe tartozik a Kabbala és a Gemátria. De nem ismerem ezeket az okkult tanokat.

Nagyon kevés okkult tudásom van.

Az okkult tudásom annyiból áll, hogy tudom használni az ingát és a lengyel pálcát, valamint ismerem a Vonzás Törvényét.

De tervezem megnyitni a harmadik szememet meg hasonló dolgokat csinálni.

2023. aug. 23. 19:52
 32/57 A kérdező kommentje:

Azt is olvastam az interneten, hogy Hitler is az okkult tudás megszállotja volt.

Állítólag a nácik több pénzt költöttek az Okkult Hatóságként működő Ahnenerbére, mint amennyit költöttek a Manhattan terv keretében az Atombomba kifejlesztésére.

2023. aug. 23. 19:56
 33/57 A kérdező kommentje:
A Manhattan terv keretében fejlesztette ki az Egyesült Államok az atombombát.
2023. aug. 23. 19:59
 34/57 anonim ***** válasza:
84%

"Itt fajok vannak és nem lehet fajt váltani..."

Akkor en mi vagyok kerdezo? Mert bizony magyar allampolgar vagyok, de egyik dedszulom ashkenaz zsido volt es a myheritage DNS teszt igy kimutatja, hogy 10% korul ashkenaz zsido is vagyok. Meg van bennem ir-skot-walesi es spanyol is. Akkor en most kevert faju vagyok? 😆😆😆

Egyebkent a zsido kultura engem mar gyerekkoromban is erdekelt, bar nem tudtam meg akkor, hogy a genetikam is alapul szolgal ra.

Valoban, a kabbala es a gematria zsido misztika. Maganak a toranak is van misztikus es okkult ertelmezese is, legalabb harom jelentesi retege van.

2023. aug. 24. 02:15
 35/57 anonim ***** válasza:
86%

Azt kérdezted, hogy a zsidóknak sok okkult tudásuk van-e.Erre jöttem én, egy zsidó válaszoló, mondván hogy valszeg nincs ilyen.

"Ha csak zsidó vallású magyar vagy és nem fajilag vagy zsidó akkor biztos nem fognak egyből beavatni a dolgokba azért."

vs

"Nem ismerem a zsidó okkultizmust."

Most akkor akkora titokról van szó, hogy nem tudsz róla, nem ismered, felteszel egy kérdést róla, viszont még is ismered, mert nem avattak be engem - egy zsidót - valahová valakik a zsidóságon belül.Ezek szerint te még is csak tudsz valamit.Hova nem avattak be, kik, és mikor lesz ilyen? :DD Továbbra is várom erre a kérdésemre a választ.

...mert ugye amit mondunk, kijelentünk, állítunk, azt mind azért is tesszük, mert alátudjuk támasztani, súlya van a szavunknak...:)

2023. aug. 24. 08:47
 36/57 A kérdező kommentje:

Mire várod a választ?

Én adnék választ, csak nem értem, hogy mire várod..

Arra, hogy hova nem avattak be, kik és mikor?

Ha nem vagy fajilag zsidó, valószínűleg soha nem fognak beavatni az okkult tudásba.

De ne legyen így, legyen szerencséd.

De én azt nem tudom elképzelni, hogy valakit beavatnak aki nem fajilag zsidó.

2023. aug. 24. 09:38
 37/57 anonim ***** válasza:
100%

34 vagyok, hatarozd meg, mit jelent a "fajilag zsido".

Mindenki, aki vallasilag zsido es nem betert, annak az osei is zsidol voltak.

2023. aug. 24. 09:55
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
Ettol fuggetlenul zsido vallasu magyarok. A ket identitas nem zarja ki egymast, aki mast mond, az hazudik!
2023. aug. 24. 09:56
 39/57 A kérdező kommentje:
A fajilag zsidó azt jelenti, hogy az illető a zsidó fajból származik...
2023. aug. 24. 10:06
 40/57 anonim ***** válasza:
80%

De mi a fajilag zsidó?Mi a fajilag magyar?Kossuth magyar volt?Szent István magyar volt?Előbbi édesanyja német (vagy éppen osztrák) volt, utóbbi édesapja félig besenyő volt.Magyarnak számítanak?Grósz Emil, Weisz Richárd, Richter Gedeon, Alfonzo és Rodolfo, Rejtő Jenő magyarok voltak, vagy "zsidó fajúak" voltak?A mai izraeli zsidó társadalomban ki számít zsidó fajúnak, ha az ország zsidó lakosságának a nagyon nagy részét a történelem folyamán odavándorolt különböző hátterű zsidók alkotják?

"Arra, hogy hova nem avattak be, kik és mikor?"

Igen, erre.És arra, hogy zsidóként milyen titkos okkult cuccokba nem avattak be, amiről senki nem tud, elvileg én sem, és te sem, de te azért tudsz róla, hogy nem avatnak be mert fajilag nem vagyok zsidó :D

Még mindig fenntartom, hogy elég jó trollkérdés, én jókat szórakozok ezen :D

2023. aug. 24. 10:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!