Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek igaz, hogy a...

Szerintetek igaz, hogy a zsidóknak azért megy olyan jól a dolguk, mert a zsidóknak sok okkult tudásuk van?

Figyelt kérdés

2023. aug. 20. 22:11
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Szerintem ezt az okkult tudást a tiszta fajú zsidók végzik, de szerintem belefér egy 50% os is, aki félig zsidó.

De pontosan, hogy hány százalékos zsidónak kell lenni, hogy kitanítsanak erre azt nem tudom.

De egy 0% ost nyilván nem fognak kitanítani erre. Még akkor se ha átveszi a zsidó vallást.

2023. aug. 24. 13:38
 42/57 anonim ***** válasza:
31%

"És arra, hogy zsidóként milyen titkos okkult cuccokba nem avattak be, amiről senki nem tud, elvileg én sem, és te sem, de te azért tudsz róla, hogy nem avatnak be mert fajilag nem vagyok zsidó"

Szerintem ebből nem az következik, hogy egy trollkérdés lenne, hanem az, hogy a kérdező egy speciális antiszemita konteó híve.

Híve, hiszen ő nem tudja, csak hiszi és feltételezi ezeket a dolgokat... illetve szeretné, ha az volna a valóság, amit ő szeretne belelátni.

Az a konteó, hogy a zsidók irányítják a világot, eléggé népszerű konteó, ez az alfaja, hogy spirituálisan is kijátsszák a gojokat, viszont mostanság terjed. :DD

David Icke munkásságából a Joy of Satan nevű sátánista szekta lopkodott és átdolgozta úgy a konteót, hogy reptiliánok=zsidók, akik hamis vallásokat ültetnek az emberek fejébe, miközben náluk van az igazi mágikus és spirituális világirányító hatalom. :DDD

Igazából, nekem mint "kevertfajú 10%-os myheritage zsidónak" is tetszik ez az elmélet. Jókat szórakozok rajta, meg egyfajta egóerősítőként is fel lehet használni, mint ahogy mondta egy Youtube-előadásában a Köves Slomó.

2023. aug. 24. 16:47
 43/57 A kérdező kommentje:

Utolsó igazad van. Örülök, hogy ez örömöt okoz :)

Vegyük például a keresztényeket. Tiltják a híveiknek az okkult tudást.

Még inkvizíciót is végeztek, hogy kivegyék az emberek kezéből az okkult tudást.

Meg az Iszlám az tök ugyanaz. Szintén tiltják a híveiknek az okkult tudást.

Meg a kommunizmus az is tök ugyanaz, mivel materialisták nem fogadják el az okkult tudást.

És nem tudom, hogy ezzel antiszemita leszek e, de az interneten azt írják, hogy ezt a három dolgot a zsidók hozták létre. Kereszténységgel a Bibliát, Iszlámmal a Koránt, és a kommmunizmust.

És ugye arról beszélnek, hogy az igazi okkult tudás a zsidóknál van.

Persze vannak olyan nemzsidók is akiknek sok okkult tudásuk van, de ez egy nemzsidónál ritka azért.

Nehéz úgymondd egy nemzsidó Mestert találni, aki kitanítana.

2023. aug. 24. 18:03
 44/57 A kérdező kommentje:

A keresztény hívőknek semmi hatalmuk nincsen, mert nincs okkult tudásuk.

Ugyanez a helyzet az Iszlám hívőivel is.

A kommunizmusban is csak a vezetőknek van okkult tudásuk.

2023. aug. 24. 18:10
 45/57 A kérdező kommentje:

De így hogy már nincs inkvizíció, nekünk nemzsidóknak el kellene kezdeni művelni az okkult tudományokat, hogy felzárkózzunk.

Meg kellene keresni azokat a nemzsidó Mestereket akiknek sok okkult tudásuk van és el kellene kezdeni művelődni...

2023. aug. 24. 18:27
 46/57 A kérdező kommentje:

De én már beszéltem okkult Mesterrel ezzel kapcsolatban.

Azt mondta, hogy volt, hogy keresztények megpróbálták őt lejáratni, utána szaladgáltak a keresztények, megpróbálták őt rohadéknak beállítani.

Nincs inkvizíció, de a keresztények mindig üldözik azokat akik okkult tudás birtokában vannak.

Tehát pl a keresztények akadályozzák azt, hogy az emberek minőségi okkult tudás birtokába kerüljenek.

2023. aug. 24. 18:36
 47/57 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor eltaláltam, hogy te JOS-os vagy? Mert a nézeteid nagyon rájuk hajaznak...
2023. aug. 24. 19:19
 48/57 A kérdező kommentje:
Hát sokat olvastam a JOS magyarra lefordított változatát Spirits of Eridu nak hívták azt hiszem.
2023. aug. 24. 19:41
 49/57 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ez sokat hatott rám.

Viszont a sátánizmussal nem tudok azonosulni, valahogy úgy gondolom, hogy a Sátánt is a zsidók találták ki.

2023. aug. 24. 19:44
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
Oké, én voltam a zsidó válaszoló, aki itt elég sok mindent kérdezett és válaszolt, de én most kiszálltam :D
2023. aug. 24. 21:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!