Szerintetek igaz, hogy a zsidóknak azért megy olyan jól a dolguk, mert a zsidóknak sok okkult tudásuk van?
Zsidó vallású magyarként elég érdekes ezeket olvasni.Nem tudom, hogy mit érthetsz okkult tudás alatt mit érthetsz, illetve a "zsidóknak jól megy a dolguk alatt", egy zsidó ismerősöm nemrég vesztette el a munkahelyét többgyermekes családanyaként.Neki jól megy a dolga szerinted most?
Egyébként sosem értettem ezt a zsidóktól ezer kitalált mód miatti rettegést, vagy ezt a zsidók felsőbbrendűségéről szóló rizsákat, mert ezeket azok hiszik el és élnek ebben a tudatban, akik amúgy életükben nem láttak zsidót :D
A világ zsidóságának erős része szekuláris, vagy "csak" mérsékelten vallásos (még Izraelben is a szekulárisok, a kicsit vallásosak, és a "zsinagábajáró" de nem feltétlen vallásos emberek adják a zsidóság társadalmának erős részét, bár már nem sokáig...), zsidók ezrei, sőt, százezrei nem foglalkoznak mélyen zsidó tudományokkal, legyen az akár a Tanakh, a Talmud, a Sulchan Aruch, vagy akár maga a Tóra is...
Zsidók rengeteget fektetnek a tanulásba, már nagyon kicsi kortól kezdve is, ez nálunk is így van, és így is lesz.
Nekem azt tanították, hogy akinél az okkult tudás annál a hatalom.
Azt mondják a zsidóknak sok okkult tudásuk van, nagyon nagyon sok okkult tudásuk.
A Dávid csillag is az okkult tudás jelképe.
Jelentése: Amint fent úgy lent.
Az okkult tabula smaragdinába is le van írva ami Hermész Triszmegisztosztól származik(háromszor született Hermész)
21-es vagyok.A Dávid-csillag (Megán Dovid, Dávid pajzsa teljes pontossággal) konkrét jelentéséről és szimbólumáról a zsidóság sincs egységes jelképen.Egyes zsidó vélemények szerint a Dávid-csillag volt Dávid pajzsán/pajzsain.De szimbóluma lehet a 12 törzsnek is - erről van írott vélemény.
Okkult zsidó tudásról nincs információm.Bátorsággal kijelenthetem, hogy szerintem ilyen nincs.
21-es, 24-es vagyok.
"Csak"?Illetve fajilag zsidó mit takar?Kiknél kell érdeklődnöm erről?:D Mert gondolom akkor te csak tudod, na.
A fajilag zsidó azt jelenti, hogy az illető a zsidó fajból származik.
Ha zsidó vallású magyar vagy, akkor nem a zsidó fajból származol, hanem a magyar fajból aki átvette a zsidók vallását.
Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mintha elkezdene valaki például egy magyar úgy viselkedni mint egy cigány. De attól ő még nem lesz cigány, hisz magyarnak született.
Itt fajok vannak és nem lehet fajt váltani...
Kedves Kérdező!
Tudomásom szerint a zsidó vallások közel 100%-a NEM térítő vallás!
Az az 1-2 zsidó irányzat,melyek elfogadják az áttérést sem fogadják el teljes jogú zsidóknak az áttérteket. Az áttérés ott is igen nehéz folyamat.
Tudomásom szerint hazánkban nincs jelen egyik áttérést elfogadó zsidó irányzat sem.
Továbbra is várom a kérdésemre a választ, hogy mik azok a belsős, "okkult" titkok amikről zsidóként én nem tudok, amikbe "egyből még nem avattak be", mert nem vagyok "fajilag" zsidó :D Akkora okkult titkokról van szó, hogy én nem tudok róla, de te tudsz róla, de azért számonkéred, hogy mik azok a titkok :D Most akkor mivan?
Ha trollkérdés, akkor amúgy elég jóra sikeredett, így utólag jót nevettem.
Fajelméletes és származási dolgokon felesleges rugúzni, a léte óta folyamatos etnikai turmixgép Kárpát-medencében felesleges tiszta magyarságról beszélni, a népírtások, betelepítések, kitelepítések folyamatos gyűrűjében, mindezt szlávokkal körülvéve, több évszázadon át multikulturális országban élve.Szent István magyar volt, úgy, hogy közbe besenyő származású volt apai ágon?
Várj ez lehet az a kérdező aki azt hiszi, hogy, Mózes vagy ki a tököm mágus volt.
D20-al dobnod kellene most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!