Nem szoktam ilyenkor külön imádkozni, legfeljebb akkor, ha éppen útközben kap el, de azért az ritka. Amúgy egy viszonylag jól megépített házban lakom, biztonságban érzem magam.
2023. jún. 23. 21:39
3/15 anonim válasza:
Nincs konkrét csak kérem Istent segítsen épségbe hazaérkezni vagy menjen már el a vihar, vigyázz ránk kérlek Istenem, ezt szoktam
2023. jún. 23. 21:53
4/15 anonim válasza:
Ha nagyon dúl a vihar, ítéletidő van, akkor a Mi Atyànkot mindenképpen...
Anno tető nélkül voltunk pár napig...az alábbi dalt küldte az Úr gyülekezeti alkalmon.
Nem ért el az eső, de közel volt.... szóval aktuális volt akkor is...
Magasztos Allahot illeti a hála és a köszönet az esőért, amitől növények sarjadnak a földben.
A muszlimok közösségben is fohászkodnak az esőért.
Értem hogy viharról beszéltek...de talán bölcsebb lenne mindenben a jót keresni.
2023. jún. 23. 22:56
6/15 anonim válasza:
Egy ilyet találtam:
Hallgass meg minket, Urunk, kik Hozzád kiáltunk és adj könyörgésünkre derűs időt, hogy mi, akiket bűneink miatt igazságosan sújtasz, megelőző irgalmasságodból érezzük j óságodat is. A mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen.
2023. jún. 23. 23:04
7/15 anonim válasza:
"Ó Allah ! Itass minket bőven áradó esővel, egészségessel, termékennyel; hasznossal, ne ártóval; most érkezővel, ne késlekedővel !"
2023. jún. 23. 23:09
8/15 anonim válasza:
"Ó Allah ! Itasd szolgáidat és állataidat! Terjeszd ki a könyörületedet, s keltsd újra életre a kihalt vidékeket!"
2023. jún. 23. 23:12
9/15 anonim válasza:
"Értem hogy viharról beszéltek...de talán bölcsebb lenne mindenben a jót keresni."
Amikor a vihar elveri az egész termést a határban, abban sokan nem találják a jót. De lehet csak bölcsességük hiányában.
2023. jún. 23. 23:12
10/15 anonim válasza:
@9 Jo, hat... esos vihar sosem volt tul gyakori az arab tersegben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!