Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen imát/imákat szoktatok...

Milyen imát/imákat szoktatok mondani vihar idején?

Figyelt kérdés

2023. jún. 23. 21:33
1 2
 1/15 anonim válasza:
8%
Sátánhoz kell imádkozni
2023. jún. 23. 21:36
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem szoktam ilyenkor külön imádkozni, legfeljebb akkor, ha éppen útközben kap el, de azért az ritka. Amúgy egy viszonylag jól megépített házban lakom, biztonságban érzem magam.
2023. jún. 23. 21:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Nincs konkrét csak kérem Istent segítsen épségbe hazaérkezni vagy menjen már el a vihar, vigyázz ránk kérlek Istenem, ezt szoktam
2023. jún. 23. 21:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon dúl a vihar, ítéletidő van, akkor a Mi Atyànkot mindenképpen...

Anno tető nélkül voltunk pár napig...az alábbi dalt küldte az Úr gyülekezeti alkalmon.

Nem ért el az eső, de közel volt.... szóval aktuális volt akkor is...

[link]

2023. jún. 23. 21:56
 5/15 anonim ***** válasza:
45%

Magasztos Allahot illeti a hála és a köszönet az esőért, amitől növények sarjadnak a földben.

A muszlimok közösségben is fohászkodnak az esőért.

Értem hogy viharról beszéltek...de talán bölcsebb lenne mindenben a jót keresni.

2023. jún. 23. 22:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyet találtam:

Hallgass meg minket, Urunk, kik Hozzád kiáltunk és adj könyörgésünkre derűs időt, hogy mi, akiket bűneink miatt igazságosan sújtasz, megelőző irgalmasságodból érezzük j óságodat is. A mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen.

2023. jún. 23. 23:04
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
"Ó Allah ! Itass minket bőven áradó esővel, egészségessel, termékennyel; hasznossal, ne ártóval; most érkezővel, ne késlekedővel !"
2023. jún. 23. 23:09
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
"Ó Allah ! Itasd szolgáidat és állataidat! Terjeszd ki a könyörületedet, s keltsd újra életre a kihalt vidékeket!"
2023. jún. 23. 23:12
 9/15 anonim ***** válasza:
34%

"Értem hogy viharról beszéltek...de talán bölcsebb lenne mindenben a jót keresni."

Amikor a vihar elveri az egész termést a határban, abban sokan nem találják a jót. De lehet csak bölcsességük hiányában.

2023. jún. 23. 23:12
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
@9 Jo, hat... esos vihar sosem volt tul gyakori az arab tersegben.
2023. jún. 23. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!