Evés előtt milyen imákat szoktatok mondani?
Figyelt kérdés
2020. febr. 20. 23:34
1/9 anonim válasza:
Édes Istenem , légy vendégünk, és áld meg amit adtál nékünk, ámen !
2/9 anonim válasza:
Finom az étel köszönöm Uram mindig agy kenyért az asztalra
Ámen
3/9 anonim válasza:
Oké off topik. :D
Dédnagymamám imádkozott egyszer, tesóimmal kicsik voltunk:
"...mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma"
Erre a tesóm aggódva:
"De kérjél hozzá vajat is"
5/9 anonim válasza:
"Édes Jézus légy vendégünk, áldd meg, amit adtál nékünk." - ez úgymond a "standard".
Mikor a baráti közösségünkbe jön az egyik barátunk is, aki pap, ő ezt szokta: "Áldj meg minket Úristen,
és ezeket az adományaidat, amelyeket a Te bőkezűségedből akarunk magunkhoz venni a mi Urunk Jézus Krisztus által, amen."
7/9 anonim válasza:
Hála alapúakat. Hála a közös élményért, közös élvezetért, az élet helyzetért, benne az ételért is.
Ja hogy mi.., azt hittem általában. Én nem szoktam. Én mindentől függetlenül imádkozom, amokor rám jön.
8/9 anonim válasza:
“Jövelj Jézus,légy vendégünk, áldd meg amit adtál nékünk,Ámen,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!